12 sportivi ne-au reprezentat la Cupa Anului Nou Gewo de la Novi Sad

Ultima competiție pentru secția de tenis de masă a clubului nostru în anul 2023 s-a desfășurat în weekend-ul trecut, la Novi Sad. A devenit deja o tradiție ca Dumbrăvița să fie prezentă la prestigioasa competiție internațională organizată la fiecare final de an de asociația de tenis de masă a regiunii autonome Vojvodina, dotată cu Cupa Anului Nou Gewo.

La cea de-a 26-a ediție, CSC Dumbrăvița a fost reprezentată de 12 sportivi: David Căruntu, Dominik Kaposta, Isabella Deac, Nina Bialis, Georgia Bocea, Alessia Nemeth, Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu, Adrian Popescu, Ștefan Ardelean, Dora Moldovan și Teodora Simon.

Aproape toți sportivii noștri au reușit să depășească faza grupelor preliminare și să acceadă pe tablou, cel mai sus ajungând Teodora Simon, până în primele opt.

„Au fost aproape 700 de participanți din mai multe țări. Ne-am dorit mult să bifăm această competiție, pentru că știam că vin competitori din mai multe zone ale lumii. Poate că meciurile au fost un pic mai grele pentru sportivii noștri, unii dintre ei jucând la categorii mai mari decât vârsta lor. Dar o competiție în plus le-a venit bine pe sfârșit de an”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Cupa Anului Nou Gewo, competiție-maraton desfășurată în legendara Spens Arena din Novi Sad, s-a remarcat, în decursul deceniilor, drept unul dintre cele mai importante întreceri internaționale din sud-estul Europei.