2021, un an plin de succese pentru secția de automobilism & karting

Fără doar și poate, una dintre secțiile de succes ale clubului nostru este cea de automobilism & karting. În anul 2021, sportivii clubului nostru s-au impus pe aproape toate palierele în Campionatul de Automobilism și Karting Timiș.

„A fost unul dintre anii cei mai dificili deoarece am fost într-o competiție strânsă cu cei de la Lugoj. În final, am reușit să obținem prima treaptă a podiumului la echipe și la individual. Ne bucurăm că am reușit să aliniem la start majoritatea echipajelor, pentru că și pandemia ne-a îngreunat situația. Principalele realizări în 2021 sunt locul 1 la echipe karting și la echipe automobilism și locul 1 în clasamentul general individual la karting”, ne-a spus managerul secției, Marius Giurisici, care a încheiat pe primul loc clasamentul general al piloților, cu 71 de puncte.

„Sperăm să ne menținem statutul și în acest an, mai ales cu micuții de la karting, care în viitor vor deveni cei mari de la automobilism. Ne bucurăm foarte mult că ne merge această pepinieră de dezvoltare”, ne-a mai spus Marius Giurisici.

Cei mai merituoși sportivi vor fi premiați la Gala Campionilor, care încheie în mod tradițional sezonul competițional pe plan județean și care e prevăzută pentru data de 29 ianuarie.

Pauza competițională se va întinde, cel mai probabil, până în primăvară, fiind așteptată definitivarea calendarului pentru anul 2022. „Nu a fost stabilit deocamdată calendarul, l-am primit doar pe cel provizoriu. Ne așteptăm ca, la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie, să se desfășoare prima etapă a campionatului, care în proporție de 90% va fi la Timișoara”, a precizat Marius Giurisici.

În ultimul sezon, CSC Dumbrăvița a fost reprezentată în competiții de 20 de piloți, atât la automobilism, cât și la karting.