A patra ediție a turneului Dumbrăvița Championships Trophy, o reușită!

Finalul săptămânii trecute a programat un veritabil regal de tenis de masă la Sala Polivalentă din comuna noastră. Cea de-a patra ediție a turneului internațional Dumbrăvița Championships Trophy a adunat la start aproape 250 de sportivi din țară și din străinătate, competiția devenind deja un reper pe plan continental.

Clubul nostru a fost, ca de obicei, puternic reprezentat la Dumbrăvița Championships Trophy. S-a reușit o clasare pe locul al doilea, prin Valentin Valjan – Pavel Drugă (LPS NR Constanța) și mai multe clasări pe locul al treilea, în concursurile pe echipe: Răzvan Popescu și Sergiu Bej (CSM Arad), respectiv Andrei Cardaș și Marc Szilaghi la U11, Alexandru Dehelean și Zalan Garnai (ACS Armand Supur) la U13, Adrian Popescu – Alexandru Oroșanu, respectiv Dora MoldovanTeodora Șimon la U19.

„A fost o reușit la modul general, lumea a fost mulțumită de organizare și de premiile oferite copiilor. Clubul nostru a avut șase urcări pe podium, la probele de echipe. Am fos la un pas și la individual, prin Teodora Șimon și Dora Moldovan, care au pierdut strâns după ce au condus. A fost un pic greu și pentru copii, pentru că în unele situații au stat și pe post de arbitri, pentru că la 18 mese e nevoie. Au fost zile încărcate, de dimineață până seara. Noi ne bucurăm, pentru că i-am văzut la lucru pe Andrei Cardaș, Marc Szilaghi, Răzvan Popescu, Alexandru Deheleanu – copii de la care sperăm ca într-un timp cât mai scurt să ajungă pe podium. De asemenea, i-am văzut și pe cei mai mari, junioarele Moldovan și Șimon, Alexandru Oroșanu, Adrian Popescu. Practic, ei au fost cei care s-au bătut la medalii. Mulțumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat pentru organizarea acestui concurs. Cred că toată lumea a fost mulțumită și e nerăbdătoare să revină la Dumbrăvița pentru viitoarele ediții”, au fost concluziile antrenoarei și principalei organizatoare a turneului, Nicoleta Husar.