Abordăm faza finală pe Timiș a Cupei Satelor din postura de campioni en titre

Pentru echipa Comunei Dumbrăvița, participantă în Cupa Satelor, urmează unul dintre cele mai așteptate finaluri de săptămână din această primăvară. Duminică, la Periam, se va desfășura faza finală pe județul Timiș a acestei competiții. Echipa noastră s-a calificat în această etapă de pe primul loc din faza grupelor, în care nu a primit niciun gol.

În jocurile din toamnă, desfășurate la mijlocul lunii noiembrie, tinerii noștri fotbaliști au reușit trei victorii concludente: 6-0 cu Remetea Mare, 8-0 cu Periam și 9-0 cu Șag.

Duminică, la faza finală pe județ de la Periam, se vor duela, în ordine, cu Biled (ora 10:30), Dudeștii Noi (ora 11:00) și în închiderea turneului, cu gazda Periam (ora 12:30).

Vă amintim, echipa Comunei Dumbrăvița a câștigat, în 2022, faza națională a Cupei Satelor, astfel că pornește cu prima șansă în turneul de duminică, de la Periam. Cu toate acestea, antrenorul Adrian Ștefan nu pune presiune pe umerii elevilor săi:

„Având în vedere că ne bazăm tot pe lotul de anul trecut, mă aștept să facem din nou o figură frumoasă. Dar nu punem presiune pe ei, nu e absolut nicio problemă dacă nu reușim și de data asta. Important e să fie cu toții sănătoși. Până la urmă, sunt copii, timpul de pregătire e scurt și depinde foarte mult de ziua pe care o vor prinde. Sigur că au deja o experiență, după parcursul de anul trecut. Suntem campionii en titre, sigur că suntem favoriți. Nu trebuie să ne ascundem după deget, copiii au valoare, au tot ce le trebuie și un an în plus de experiență față de ediția trecută. Dar la copii se poate întâmpla orice, nu trebuie judecați, indiferent de ce vor face duminică. Important e să se bucure de fotbal”.

Iată programul complet al fazei finale pe județul Timiș din Cupa Satelor, programată duminică, 19 martie

10:00 PERIAM – DUDEȘTII NOI

10:30 BILED – DUMBRĂVIȚA

11:00 DUDEȘTII NOI – DUMBRĂVIȚA

11:30 PERIAM – BILED

12:00 BILED – DUDEȘTII NOI

12:30 DUMBRĂVIȚA – PERIAM