Adrian Ștefan și-a serbat ziua în familie

În peisajul fotbalistic din Dumbrăvița, numele Adrian Ștefan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Până în vară, a fost fotbalist activ la CSC Dumbrăvița, fiind la vremea respectivă cel mai vechi component al echipei, la care a sosit în anul 2015. În paralel, a îmbrățișat și cariera de antrenor, ocupându-se de șlefuirea micuților care formează generația 2009-2010 a clubului nostru.

Adrian Ștefan este parte integrantă a familiei CSC Dumbrăvița, așa încât fiecare eveniment important din viața lui ține să îl sărbătorească aici, în mijlocul familiei alb-verzi. Așa s-a întâmplat și ieri, 16 decembrie, când Adrian Ștefan a împlinit 32 de ani. Cu acest prilej, a organizat Turneul Dumbrăvița Family 2009-2010, la care au luat parte toți cei 47 de copii care formează această grupă.

Au fost desemnați șase căpitani, care și-au format câte o echipă, iar acestea s-au întrecut într-un mini-turneu, în balonul de lângă stadionul „Ștefan Dobay”. Câștigătoare a fost echipa FC LUMA (așa cum și-au ales denumirea), formată din Rareș Porav, Luca Tripa, Matei Boloș, Mark Norbert, Liviu Aluașiu, Codrin Păsărilă și David Cosma.

La final, s-au acordat și premii individuale, după cum urmează:
Cel mai bun arbitru: ADRIAN SCROB
Cel mai bun pasator: VLAD SIMION
Cel mai fair play jucător: DAVID APOSTOL
Cel mai bun căpitan: MATIAS MOȚ
Cel mai frumos gol: EDY NEDESCU
Golgheterul turneului: DAVID NICOLAE
Cel mai bun portar: RAREȘ PORAV
Cel mai bun jucător: ROBERT KOVACS

„Sunt 47 de copii plini de calități, devotament și ambiție. S-au luptat până la ultima picătură de energie și am văzut pe chipul lor fericirea pe care o au atunci când joacă acest sport. Mă simt mândru să le fiu antrenor, pentru că aici, la Dumbrăvița, i-am făcut să înțeleagă că ei sunt 47 de frați, iar unitatea grupului poate să bată, în viitor, orice valoare individuală!”, a transmis Adrian Ștefan.

Antrenorul copiilor de la grupa 2009-2010 își continuă, în paralel, și activitatea de jucător. Recent, a reziliat contractul cu Progresul Pecica, unde ajunsese în vară, alături de alți foști echipieri ai Dumbrăviței. Deocamdată nu a luat o decizie în privința viitorului său, însă un lucru este sigur: grupa de copii de la CSC Dumbrăvița rămâne o prioritate.

„Nu mă grăbesc încă să iau o decizie, pentru că abia ce am reziliat cu cei de la Pecica. Am mai multe oferte, dar îmi doresc să găsesc o echipă aici, în zonă, pentru că e foarte important să merg mai departe alături de copiii mei. Am început această muncă alături de ei, la Dumbrăvița, și nu vreau în niciun caz să renunț”, a precizat Adrian Ștefan.