Aproape de medalii la dublu masculin și dublu mixt!

Campionatul Național pentru Juniori 1 de la București și-a consumat și întrecerile de dublu. Sportivii secției noastre de tenis de masă au fost implicați în toate întrecerile și au fost foarte aproape de prezența în semifinale, la masculin – prin Bogdan Badea și mixt – prin Daniel Moldovan.

La dublu masculin, parcursul cel mai lung dintre sportivii noștri l-a reușit Bogdan Badea, care a făcut echipă cu Matei Dumitrescu (CSA Steaua). Ceri doi au trecut cu 3-0 de tandemul D. Uta/A. Jakabos și tot cu 3-0 de Avram/Boroica, dar au cedat în minimum de seturi înfruntarea din sferturile de finală cu Darius Movileanu (Steaua)/Iulian Chiriță (Voința Câmpulung).

Echipa formată din Fabian Bugarin și Adrian Popescu, ambii sportivi ai clubului nostru, a câștigat barajul de accedere pe tabloul principal, 3-2 cu A. Dumitru/D. Rusu, dar s-a oprit după primul tur, 0-3 la Roșca/Szilagy. Pe tabloul de dublu masculin a participat și Daniel Moldovan, în tandem cu Dionisie Blănaru (CSM Bistrița). Cei doi au trecut în primul tur, cu 3-2, de Kovacs/K. Urus, dar s-au oprit în optimi, după 0-3 la Anghel/C. Podar.

La dublu feminin, Dora Moldovan a făcut pereche cu Andreea Craiu (CSM Arad). Cele două au trecut în primul tur, cu 3-0, de C. Dumitru/A. Tănase, dar au cedat în optimi, 1-3, la Camelia Mitrofan (Farul Constanța)/Evelyn Ungvari (CSM Bistrița). Tot în această probă, Alesia Pauliuc a jucat alături de Ioana Murariu (CSM Bistrița), cele două fiind învinse cu 3-0 în primul tur de Roxana și Maria Nedelcu, de la CSS Craiova.

La dublu mixt, perechea formată din sportivul nostru, Daniel Moldovan, și Daniela Găină (CSS Slatina), a fost foarte aproape de calificarea în semifinale. Prezența în penultimul act a fost pierdută la mare luptă, 2-3, în fața tandemului de la CSM Bistrița, Mihai Roșca/Adela Strună. Anterior, Moldovan și Găină trecuseră cu 3-0 de T. Dicu/Portase și cu același scor de Fl. Rus/V. Tamas.

Tot la dublu mixt, Alesia Pauliuc, alături de Matei Eparu (Voința Câmpulung), a trecut cu 3-0 de tandemul Zaha/Coniati, pentru a se opri în optimi, după 1-3 cu Ursuț/Băiașu. Dora Moldovan a făcut pereche cu Andras Kocsis Canea (LTNM Târgu Secuiesc), dar cei doi au pierdut în prima rundă, 0-3, la tandemul Cărăbaș/Dumitru. De asemenea, Bogdan Badea a jucat alături de Alexandra Ioniță (CSS Slatina), cei doi reușind să treacă de primul tur, 3-0 cu Postolache/Petria, dar au pierdut la mare luptă accesul în sferturi, 2-3 cu Istrate/Băiașu.

Competiția din Sala Polivalentă din București se va încheia astăzi. Sportivii clubului nostru, pregătiți de Nicoleta Husar, sunt implicați în probele de simplu. Vom reveni cu noi informații.