În data de 12.06.2021, în zona comunei Nădrag din Timiș, va avea loc pentru a opta oara consecutiv CUPA ROMÂNIEI LA AUTOMOBILISM ACR – VTM TIMIȘ-NĂDRAG 2021, în organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș și a Comisiei de Automobilism și Karting din cadrul A.C.R. Timiș. Competiția coordonată de Ladislau Giurisici va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de  sportivii automobiliști și spectatori.

Concursul va începe la ora 10.00 și va consta din 4 manșe, 1 de recunoaștere, 1 de antrenamente cronometrate și 2 manșe de concurs. În funcție de vreme și de numărul de concurenți organizatorii ar putea mării la 6 numărul de manșe. Se anunță o prezenta selecta de sportivi piloți auto și de karting, 35 dintre cei mai cunoscuți sportivi din vestul țării vor lua startul, în frunte cu campionii en-titre, automobiliștii legitimați la CSC Dumbrăvița.

Festivitatea de premiere se va oficia în centrul comunei Nădrag. Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19. Circulația va fi închisă în data de 12.06.2021 între orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersecția cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hăuzești.