START REPROGRAMAT ÎN SPORTUL AUTOMOBILISTIC ȘI DE KARTING TIMIȘEAN 2021

Duminică, în data de 11. 04. 2021, începand cu ora 10,01 (inițial evenimentul a fost programat pentu data de 21. 03. 2021, dar amanânat din cauza condițiilor de carantină) va avea loc concursul “GRAND PRIX MARTISOR-TIMISOARA 2021-ANINOASA TIM” prima etapă din Campionatul de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2021 ediția XXII.

La concursul de mare tradiție în peisajul sportului auto național, aflat la cea de XX-a ediție, vor participa și sportivii legitimați la CSC Dumbrăvița, în frunte cu căpitanul echipei, multiplul campion național Marius Giurisici (clasa 2). La automobilism va mai concura și „regele drift-urilor”, Sergiu Tirla (clasa 3), dar și Felician Moldovan (clasa 1).
În prima cursă din an, CSC Dumbrăvița va avea patru concurenți la karting: Daria Bodzsár, Adrian Negrescu, Bogdan Coltea și Mihai Coltea.

Festivitatea de premiere se va oficia în stil de Formula 1, imediat după terminarea concursului. Circulația și parcarea va fi închisă în ziua concursului între orele 08.00-15.00 în Timișoara, parcarea din Calea Stan Vidrighin (Calea Buziașului) nr.11 – Str. Siemens.