Băieții tind spre Superligă!

La finalul acestei săptămâni, echipa noastră masculină de tenis de masă seniori e implicată în returul Diviziei A, care se va desfășura la Bistrița. În componența Bogdan Roman, Daniel Moldovan, Bogdan Badea, formația noastră vizează clasarea pe unul dintre primele două locuri în Seria a II-a, care permit participarea în play-off-ul de promovare în Superligă.

„Băieții noștri luptă pentru calificarea în play-off, într-o primă fază, iar acolo vom vedea dacă putem avansa cu ei spre Superligă”, a declarat, înaintea plecării echipei spre Bistrița, antrenoarea Nicoleta Husar.

După disputarea turului, CSC Dumbrăvița ocupă locul 3 în Seria a II-a, cu 12 puncte acumulate, la egalitate cu a doua clasată, Voința Câmpulung I, și cu formația de pe locul 4, ACTT II București. Lider este CSM 2007 Focșani, cu 14 puncte.

În returul de la Bistrița, programul de meciuri al băieților noștri e următorul:

Vineri, 18 martie
Ora 9.00 vs. CSM Bistriţa II
Ora 11.15 vs. CSTA Bucureşti
Ora 16.30 vs. CSM 2007 Focşani

Sâmbătă, 19 martie
Ora 9.00
vs. CSM Cluj Napoca
Ora 11.15 vs. ACTT Bucureşti II
Ora 16.30 vs. ACS Voinţa Câmpulung I

Duminică, 20 martie
Ora 9.00
vs. Spartac Bucureşti

În Divizia A masculină, participă și echipa ACS Dumbrăvița (George Durdun, George Mirea, Fabian Bugarin), situată pe locul 4 în Seria I la finalul turului și care are drept obiectiv menținerea în acest eșalon.

Echipele clasate pe primele două locuri în cele două serii (prin cumul de puncte tur-retur) vor juca meci de baraj (Locul I în Seria I vs. Locul II în Seria a II-a și Locul II în Seria I vs. Locul I în Seria a II-a). Învingătoarele din acest baraj vor promova în Superligă. În eventualitatea în care se va impune o a treia promovată, aceasta se va decide printr-un meci între învinsele din baraj.

De asemenea, echipele clasate pe locurile 7 și 8 în fiecare serie vor retrograda în Divizia B.