În organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș, sâmbătă, 2 octombrie, la Lugoj, va avea loc etapa a VII-a a Campionatului de Automobilism & Karting & Drift Timiș 2021. Competiția se va desfășura sub titulatura „Grand Prix Lugoj – 2021”, pe un traseu de 1,3 kilometri, va incepe la ora 10:01, iar festivitatea de premiere este programată la ora 15, în fața Primăriei Lugoj. Concursul este compus din probele Auto, Karting, Drift si Speed Truck (camioane preparate de competitii).

In plus, cum ne-am obisnuit la ultimele concursuri, organizatorii vor desfășura timp de 30 de minute și un promo de eco-karting gratuit, cu premii pentru copiii prezenți la manifestare.

Este, din nou, o competitie “open”, la eveniment putand participa toți amatorii pasionați de automobilism, fiind posibilă și participarea automobilelor neînmatriculate, cu maxim trei piloți pe o mașina, copilot opțional.

In aceasta etapa, CSC Dumbravita Rally & Kart Team revine in Lugoj dupa 7 ani de pauza, ceea ce inseamna ca va fi un concurs dificil pe un traseu nou si ca „joaca” in deplasare, pe terenul celor de la Lugoj, cu care se afla in lupta directa pentru castigarea campionatului.

Iata componenta echipei noastre:

Echipa Auto:

– Giurisici Marius

– Kovacs Csaba

– Marcu Daniel

– Cimpoca Rafael

– Mihoc Sorin

Echipa Karting:

– Negrescu Adrian

– Popescu Ana Maria

– Marcu Dean

– Damian Matteo

– Badina Iulia