La sfârșitul săptămânii trecute, în parcarea GARTNER EUROTRANS din Sânandrei a avut loc cel mai inedit și important eveniment festiv din lumea sportului cu motor din județul nostru, premierea Campionatului de Automobilism & Karting Timiș. GALA CAMPIONILOR AUTOMOBILISM & KARTING TIMIS 2020 a fost organizată și în acest an de Comisia de Automobilism si Karting din cadrul A.C.R. Timis. Ineditul evenimentului a constat în faptul că prezența și participarea s-a făcut exclusiv din automobile, aplauzele fiind înlocuite de claxoane, doar campionii și invitații implicați în premiere s-au deplasat din mașini la podium.

Marii câștigatori ai celor 3 campionate, MARIUS GIURISICI la automobilism, FRANCESCO HABA la karting și SERGIU TIRLA la drift au fost “claxonati” la scenă deschisă de cei peste 80 de participanți din 25 de automobile. Organizatorii au ținut neapărat să respecte tradiția organizării acestei gale, impunerea măsurilor anti COVID-19 determinându-i să găseasca această metodă alternativă.

Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița a dominat și în acest an Gala Campionilor la toate capitolele, Marius Giurisici și colegii au triumfat în mai toate categoriile.


CLASAMENTE


CAMPIONATUL DE KARTING TIMIS 2020
Eco-karting Electric (copii)
1.HABA FRANCESCO
2.NEGRESCU ADRIAN
3.COLTEA MIHAI

Echipe karting
1.C.S.C. DUMBRAVITA

CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM TIMIS 2020
Open (cei mai buni 3 sportivi din Timis 2020)
1.GIURISICI MARIUS
2.MIHOC SORIN
3.CIMPOCA RAFAEL

Clasa 1
1.MOLDOVAN FELICIAN
2.DANILA CLAUDIU
3.FLOREA MIHAI

Clasa 2
1.GIURISICI MARIUS
2.PREUNCA DANIEL
3.GAMAN GABRIEL

Clasa 3
1.MIHOC SORIN
2.FLORESCU TIBERIU
3.STEPAN DARIUS

Feminin
1.ANDREI SIDONIA
2.DANCIU ELENA-DANCIU ANA

Echipe automobilism
1.C.S.C. DUMBRAVITA
2.HORECA INTERCONECTER

CAMPIONATUL DE DRIFT TIMIS 2020
1.TIRLA SERGIU
2.MARCOVICI ADRIAN
3.BANDALAC MARIUS