Cinci prezențe în șaisprezecimile Cupei României pentru sportivii noștri

Cupa României de seniori la tenis de masă a început ieri, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. În sesiunea de dimineață s-au disputat grupele preliminare, iar după-amiază au avut loc meciurile de pe tablourile de 16 la masculin și feminin, până la faza semifinalelor. Sportivii clubului nostru și-au încheiat deja participarea la această întrecere, cinci dintre ei reușind să ajungă între primii 16.

Cei mai mulți participanți din partea CSC Dumbrăvița au fost la masculin, acolo unde au fost înscriși la start cinci sportivi. Daniel Moldovan și Bogdan Badea și-au câștigat grupele preliminare, dar apoi au cedat în 16-imi în fața unor sportivi mai experimentați. De pe locul 2 a acces pe tablou și Bogdan Roman. Foarte tinerii Adrian Popescu și Fabian Bugarin și-au pierdut meciurile din grupe, însă participarea lor într-o competiție de seniori nu poate fi decât benefică pentru acumularea de experiență. Iată rezultatele înregistrate:

Grupa a II-a

ADRIAN POPESCU (locul 4): 0-3 cu Cristian Grigore (CSM Constanța); 0-3 cu Adrian Uță (CSM Focșani); 0-3 cu Andras Kocsis Canea (LNTM Târgu Secuiesc)

Grupa a III-a

FABIAN BUGARIN (locul 4): 0-3 cu Cristian Bogdan (CSS Craiova), 0-3 cu Sebastian Pribeagu (LNTM Târgu Secuiesc); 0-3 cu Adrian Beca Iliesen (Raris Timișoara)

Grupa a IV-a

BOGDAN ROMAN (locul 2): 1-3 cu Gabriel Poștoacă (CSM Craiova), 3-0 cu Ionuț Chelmuș (LNTM Târgu Secuiesc); 3-0 cu Cosmin Grigore (CSM Constanța).

În 16-imi: 1-4 cu Cristian Chiriță (CSM Constanța)

Grupa a V-a

DANIEL MOLDOVAN (locul 1): 3-1 cu Mihăiță Mănescu (CS „U” Craiova); 3-0 cu Adam Marton (CSS Sfântu Gheorghe); 3-0 cu Cristian Cîndea (CSM Mediaș)

În 16-imi: 1-4 cu Bogdan Cristian (CSS Craiova)

Grupa a VI-a

BOGDAN BADEA (locul 1): 3-0 cu Remus Iana (Raris Timișoara), 3-1 cu Victor Cărăbaș (LPS Constanța), 3-0 cu David Zoltan (CSS Sfântu Gheorghe).

În 16-imi: 1-4 cu Cristian Grigore (CSM Constanța)

În competiția feminină, surorile gemene Mihaela Ilie și Andreea Zanfir (foste Dospina) au acces pe tabloul de 16 în urma unor baraje, ele terminându-și grupele pe locul 2. Înfrângeri pe linie pentru mai tinerele Dora Moldovan și Teodora Simon – cea din urmă fiind repartizată în aceeași grupă cu Mihaela Ilie. Rezultate consemnate:

Grupa a II-a

ANDREEA ZANFIR (locul 2): 1-3 cu Mădălina Moga (CSM Mediaș), 3-0 cu Carmina Găman (CS „U” Craiova).

Baraj: 3-1 cu Daniela Găină (CSM Slatina)

În 16-imi: 2-4 cu Bianca Mei-Roșu (CSM Constanța)

Grupa a VII-a

DORA MOLDOVAN (locul 4): 0-3 cu Denisa Urîtu (CSM Constanța), 0-3 cu Andreea Găină (CSM Slatina), 0-3 cu Gabriel Herciu (CSM Mediaș).

Grupa a VIII-a

MIHAELA ILIE (locul 2): 3-0 cu Teodora Simon, 2-3 cu Ioana Sîngeorzan (Gloria Bistrița), 3-0 cu Elena Dumitru (CS „U” Craiova)

Baraj: 3-0 cu Diana Radu (CS „U” Craiova)

În 16-imi: 0-4 cu Alina Zaharia (CSM Constanța)

TEODORA SIMON (locul 4): 0-3 cu Mihaela Ilie, 0-3 cu Ioana Sîngeorzan, 0-3 cu Elena Dumitru.

În această dimineață, se dispută semifinalele și finalele Cupei României la seniori, iar după-amiază vor începe jocurile din grupele Cupei României la tineret, tot la Sala Polivalentă din Dumbrăvița.