Clasări pe podium la Lugoj, în ciuda ploii torențiale

Piloții noștri s-au descurcat de minune și la Grand Prix Lugoj 2022, a cincea etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Marius Giurisici și-a continuat dominarea la clasa auto, iar în ciuda dificultăților legate de condițiile meteo, cei de la karting și-au confirmat statutul de mari favoriți ai campionatului.

„A fost un concurs într-adevăr dificil. Prima manșă s-a desfășurat pe asfalt uscat, iar cea de-a doua pe o ploaie torențială. Deci nu am scăpat până la urmă de ce ne temeam! Chiar am văzut că și la Formula 1 s-a amânat cam o oră pentru că ploua peste tot. A fost o ploaie torențială, dar acolo, pe asfaltul umed, s-a văzut îndemânarea piloților. M-a pus și pe mine la încercare, dar cu timpul din prima manșă am reușit să mă clasez pe primul loc. Am mai prins locul 2 la drift, prin Sergiu Tirlă. Iar cei de la kart, au fost cei mai expuși, ei neavând o protecție ca noi și sunt sub cerul liber, cum se spune. Cred că lor le-a fost cel mai dificil. Chiar și așa, la Eco Karting piloții noștri au ocupat primele trei locuri, iar la Karting primele două”, ne-a relatat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

În ciuda vremii potrivnice, etapa de la Lugoj s-a bucurat de o mare popularitate, localnicii venind în număr foarte mare să urmărească concursul.

„A fost publicul cel mai numeros din toate etapele de până acum. Au rămas în număr mare până la final, în ciuda ploii. Tocmai de aceea, la final am organizat o paradă cu toate mașinile de la auto, de la drift și de la karting”, ne-a mai spus Marius Giurisici.

Iată rezultatele obținute de piloții noștri în concursul de la Lugoj:
Auto:

  • Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1 )

Drift:

  • Sergiu Tirla (Locul 2 )

Karting:

  • Ana-Maria Popescu (Locul 1 – Eco Karting)
  • Eduard Bucur (Locul 2 – Eco Karting )
  • Rareș Pârvan (Locul 3 – Eco Karting )
  • Deian Marcu ( Locul 1 – Karting )
  • Damian Matteo (Locul 2 – Karting )
  • CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 1 Karting Echipe

Următorul eveniment din calendar nu va fi o etapă de campionat, ci Cupa României la Automobilism-VTM Timiș-Fârdea 2022, competiție fixată pentru data de 18 iunie.