Comportare încurajatoare pentru micii noștri jucători de tenis de masă la Câmpulung Muscel

La finalul săptămânii trecute, localitatea Câmpulung Muscel a fost gazda primei competiții din calendarul de toamnă al Federației Române de Tenis de Masă. La Campionatul Național pentru Juniori III (9-10 ani) individual și dublu, clubul nostru a fost reprezentat de opt sportivi și nu a lipsit mult pentru a ne întoarce cu o medalie, în proba de dublu feminin. Din partdea CSC Dumbrăvița, au fost prezenți în județul Argeș următorii sportivi: Alexandru Dehelean, Lucas Nistor, Răzvan Popescu, Ian Stoian, Alessia Nemeth, Isabella Deac, Nina Bialis și Georgia Bocea.

În proba masculină de simplu, cei trei jucători ai noștri înscriși în concurs și-au câștigat grupele preliminare și au trecut câte un tur pe tabloul principal. Iată rezultatele înregistrate:

Lucas Nistor

Grupa 8 – locul 1

3-0 cu Robert Mihai

3-0 cu Adrian Motoc

Tablou: 3-0 cu Luca Gabor; 1-3 cu Rareș Buicea

Alexandru Dehelean

Grupa 12 – locul 1

3-2 cu David Decuseară

3-0 cu Thomas Knobel

Tablou: 3-0 cu Sergiu Bej; 1-3 cu Rareș Purcărea

Răzvan Popescu

Grupa 14 – locul 1

3-1 cu Ianis Clenciu

3-0 cu Albert Bokor

Tablou: 3-0 cu Luca Lică; 0-3 cu Alexandru Pop (viitorul campion național)

La feminin, singura participantă a clubului nostru care s-a calificat din grupele preliminare a fost Alessia Nemeth, care, la fel ca băieții, a mai trecut de un tur și pe tablou. Rezultate:

Alessia Nemeth

Grupa 7 – locul 1

3-0 cu Daria Puenea

3-0 cu Maria Bucur

Tablou: 3-0 cu Natalia Sorică; 0-3 cu Nadalia Ionașcu

Isabella Deac

Grupa 4 – locul 3

0-3 cu Bianca Toma

0-3 cu Ioana Drugă

Nina Bialis

Grupa 14 – locul 3

0-3 cu Maria Miu

0-3 cu Maria Cojocaru

3-0 cu Sofia Siia

Georgia Bocea

Grupa 3 – locul 2

0-3 cu Adriana Ivan

0-3 cu Ștefania Pîrîianu

La dublu, vom începe cu reușitele fetelor, pentru că acolo am fost la un tur distanță de o medalie, prin Alessia Nemeth, care a făcut pereche cu Bianca Toma (CSM Slatina). Cele două au trecut din oficiu în turul secund al tabloului, apoi au învins cu 3-0 pertechea Miu/Cojocaru, pentru ca în sferturi să cedeze cu 1-3 în fața tandemului Alina Tini (LPS Constanța)/Teodora Sardeni (CSM Moinești), care s-au ales cu medalia de bronz.

Tot în proba de dublu fete, două dintre sportivele noastre, Georgea Bocia și Isabella Deac, au făcut pereche, fiind întrecute în primul tur, scor 1-3, de tandemul Sandor/Balazs.

La masculin, Răzvan Popescu și Răzvan Trif au câștigat în preliminarii, 3-0 cu perechea Motoc/M. Lup, pentru ca în primul tur de pe tablou să cedeze cu 0-3 în fața tandemului Mănescu/Cristea. Tot în preliminarii a jucat și Ian Stoian, alături de partenerul său, D. Kaposta, cei doi pierzând cu 0-3 în fața perechii Knobel/Milea.

Direct pe tablou a evoluat perechea de dumbrăvițeni Alexandru Dehelean/Lucas Nistor, care au trecut în primul tur cu 3-0 de Nichita/Csendor, pentru a fi apoi întrecuți de viitorii campioni naționali, Alexandru Pop (CSM Cluj)/Teodor Moiseanu (LPS Buzău), scor 1-3.

„Spunem că rezultatele sunt bune, chiar dacă ei încă nu sunt atât de experimentați. Dar în timp, ei vor demonstra că vor fi între cei mai buni sportivi ai țării. Bravo copiii, să rămâneți mereu ambițioși și perseverenți, munca vă va fi încununată cu rezultate deosebite și împliniri!”, a transmis antrenoarea Nicoleta Husar, după competiția de la Câmpulung Muscel.