CSC Dumbrăvița, deja campioană în Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2023

Campionatul de Automobilism și Karting al județului Timiș a programat ieri etapa a 7-a, una dintre cele mai dificile ale sezonului. Rally-Kart Giarmata-Pișchia 2023 a adus succese neașteptate pentru CSC Dumbrăvița, care, prin victoria pe echipe din concursul auto, și-a asigurat titlul, cu două runde înainte de final.

Problemele tehnice întâmpinate de Marius Curelaru înaintea startului nu anunțau nici pe departe ceea ce avea să se întâmple mai departe.

„Am început de dimineață cu un membru vital al echipei noastre, Curelaru, care a avut probleme tehnice și a trebuit să abandoneze startul. El era singurul nosrtu pilot de la Clasa 2. Am rămas în patru membri, dar mai specific în doi, deoarece punctele de la clasă se acumulează separat, Răzvan Buzdugan mai era la Clasa 3, iar era obligat să vină în primii doi, iar eu să câștig Clasa 1. Am zis să încercăm să luăm măcar locul 2 sau cât putem, dar și jocul rezultatelor ne-a ajutat, așa că am luat în mod total neașteptat primul loc. O victorie care ne asigură și titlul, o victorie ne mai lipsea pentru a ni-l asigura. Noi ne pregăteam intens pentru următoarea etapă, Timișoara Trophy, unde urma să avem și piloți din Campionatul Național pentru a fi siguri că vom câștiga, dar iată că, în mod neașteptat, ne-am impus încă din etapa asta. Mă bucur că a mers totul bine și la karting, cu victoria echipei noastre și foarte multe clasări pe podium”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

Clasări Auto:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Răzvan Buzdugan (Locul 2 – Clasa  )

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Clasări Karting:

– Eric Mihăilescu (Locul 1 – Eco Karting)

– Matteo Damian (Locul 1 – Karting Juniori)

– Deian Marcu (Locul 2 – Karting Juniori)

– Adrian Negrescu (Locul 1 – Karting Supersport)

– Ana Maria Popescu (Locul 2 – Kids Karting)

– Yannis Muraru (Locul 1 – Kids Karting)

– Dominic Pavlov (Locul 3 – Kids Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 – Karting Echipe)

Următoarea etapă – penultima din acest sezon – Timișoara Trophy – Aninoasa TIM 2023, va avea loc pe data de 15 octombrie.