Cupa Dumbrăvița, un real succes! Rezultate încurajatoare pentru tinerii noștri sportivi

Ultimul weekend al lunii ianuarie a strâns, în Sala Polivalentă, sute de practicanți de tenis de masă de toate vârstele. Cupa Dumbrăvița, competiție co-organizată de clubul nostru, în parteneriat cu Asociația Amatur-România, s-a bucurat de un real succes și a adus câteva surprize plăcute realizate de tinerii noștri sportivi.

La Categoria Avansați, s-a impus dumbrăvițeanul Vuk Andrejevic, în aceeași categorie terminând pe locul al treilea un alt component al clubului nostru, Andrei Cardaș. Iar la elite, câștigător a fost fostul sportiv al CSC Dumbrăvița, actualmente component al echipei ACS Dumbrăvița, Deian Sorescu.

S-au făcut remarcați și sportivi de vârstă mai mică, într-un concurs în care au evoluat mai mult adulți, unii dintre ei foști jucători de performanță.

„Să nu îl uităm nici pe Alex Dehelean, care s-a clasat pe 8 în competiția de Avansați, pierzând chiar cu câștigătorul, cu Vuk Andrejevici. Pe lângă ei, calificări în primii 16, au avut Isabella Deac și Nina Bialis. Dintre cei mai micuți, s-a evidențiat foarte bine David Căruntu, care promite foarte mult. Sigur, la fel putem spune și de Dominik Kaposta, ambii jucând în categoria Hobby. E important să se dueleze cu adulți, mulți dintre ei foști jucători de performanță, în Superligă sau în Diviziile A și B. E vorba de dorință, de a vedea că fiecare copil încearcă să-și depășească limitele, de a vedea că au acea dragoste de a învinge. Aici vezi dacă sunt sportivi care au într-adevăr șanse să ajungă la performanță, pentru că dacă îi vezi pasivi, cu o stare de automulțumire, e foarte greu să te gândești că ei vor putea performa pe viitor. Se întâlnesc aici cu stiluri diferite, cu materiale diferite, învață să gândească și să asculte indicațiile de pe margine”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Rezultatele complete și clasările de la fiecare categorie pot fi consultate accesând următorul link: https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1133623