Cupa României pentru seniori și tineret, în weekend, la Dumbrăvița

Sala Polivalentă din Dumbrăvița găzduiește, la finalul acestei săptămâni, una dintre cele mai importante competiții pe plan intern din tenisul de masă românesc. E vorba despre Cupa României, la categoriile seniori și tineret, care vor aduna cei mai buni sportivi din țară, inclusiv componenți ai loturilor naționale.

Întrecerea rezervată seniorilor se va desfășura vineri și sâmbătă, iar clubul nostru îi va alinia la start pe Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Alexandru Oroșanu și Bogdan Roman (la masculin), respectiv Dora Moldovan, Teodora Șimon și Alessia Pauliuc (la feminin). Sâmbătă după-amiază începe Cupa României și la categoria tineret, unde vom fi reprezentați de Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Alexandru Oroșanu, Dora Moldovan, Teodora Șimon și Alessia Pauliuc.

„La seniori încercăm să ajungem în poziții cât mai bune, poate chiar în primii 16. Încă nu știm exact cine se prezintă la această competiție, încă nu a fost afișată lista pe site-ul Federației. Dar mă aștept să fie jucători de la Steaua și din lotul național. La tineret, rămâne de văzut, poate că unul dintre cei doi băieți, Badea și Moldovan, se pot apropia de podium. E greu de anticipat, trebuie să vedem și culoarul pe care îl vor avea. Contează și să fie amândoi în forma cea mai bună de joc. Fetele sunt și ele în cărți, își joacă șansa, ele sunt un pic mai tinere dar așteptăm și din partea lor evoluții cât mai bune”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Între cele două reuniuni de sâmbătă, clubul nostru va organiza și o întâlnire de Superligă, la masculin. Băieții noștri vor primi vizita echipei CS Universitatea Craiova, într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a. Partida va avea loc în Sala Polivalentă, în jurul orei 13.00.