Daniel Moldovan, pe podium la Top 16 Seniori

Seria de competiții de tenis de masă desfășurate în această săptămână la Bistrița s-a încheiat astăzi. Top 16 Seniori a avut parte, în acest an, de o participare redusă pe tabloul masculin, unde au fost prezenți doar patru jucători. Printre ei s-a aflat și tânărul nostru sportiv Daniel Moldovan.

În condițiile unei participări restrânse, întreaga competiție la masculin s-a limitat la o întrecere în sistem campionat, fiecare cu fiecare, în urma căreia s-a alcătuit clasamentul final. Daniel Moldovan a înregistrat două eșecuri cu 4-0, în fața viitorului câștigător, Csaba Simon (Politehnica Cluj) și a medaliatului cu argint, Cristian Chiriță (CSM Constanța). Dumbrăvițeanul nostru a obținut locul al treilea, după ce l-a învins cu 4-2 pe Daniel Simulescu (CS „U” Craiova).

La feminin (unde au participat 12 sportive), s-a impus Elena Zaharia (LPS Constanța), urmată de Andreea Clapa (CSM Bistrița), iar poziția a 3-a a fost împărțită de Alina Zaharia (CSM Constanța) și Bianca Mei-Roșu (LPS Constanța).

Se încheie astfel o săptămână plină pentru secția noastră de tenis de masă, care se afla încă de marți la Bistrița. În zilele trecute, s-a desfășurat Top 16 Juniori 1 (întrecere câștigată de sportivul nostru, Bogdan Badea, și cu Daniel Moldovan medaliat cu bronz) și Campionatul Național Individual de tineret.

Acestea au fost ultimele competiții din calendarul Federației Române de Tenis de Masă pe anul 2022 la care clubul nostru a avut participare.