Daniel Moldovan și Bogdan Badea vor lupta pentru sferturile de finală

Azi a început, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița, Cupa României la tenis de masă și pentru Juniorii 1. Rezultate excelente până acum pentru sportivii noștri, mai ales la masculin, unde avem doi sportivi rămași în competiție.

Daniel Moldovan a obținut, în Grupa a IV-a de calificare, două victorii cu 3-0, în fața lui Erik Chiracheș (Steaua București) și Alexandru Boroica (CSTA București). Mai apoi, a trecut, în primul tur al tabloului principal, tot cu 3-0 de Robert Istrate (Steaua București). Mâine îl va întâlni, pentru accederea în sferturi, pe al cincilea favorit, Dragoș Bujor, tot de la Steaua.

Parcurs fără greșeală până acum și pentru Bogdan Badea. Sportivul nostru a înregistrat două victorii cu 3-0 în Grupa a V-a, în fața lui Cristian Cîndea (CSM Mediaș) și Alexandru Ilie (CSS Craiova). Tot cu 3-0 a dispus, în primul tur al tabloului, și de Patrick Anghel (CSS Craiova). Următorul său adversar va fi al doilea favorit al întrecerii, Eduard Ionescu (Steaua București).

Participant în Grupa a XIV-a, Fabian Bugarin a pierdut în minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate, în fața lui Cristian Podar (CSM Bistrița), Răzvan Lungu (ACS Voința Câmpulung) și Alexandru Borugă (Nef Turnu Severin).

La feminin, în competiția Junioarelor I, CSC Dumbrăvița a avut-o doar pe tânăra Dora Moldovan, care a încheiat pe locul al doilea în Grupa a XIII-a. Sportiva noastră s-a impus cu 3-0 în fața Anei Maria Barbu (OK Club București) și Alexandrei Vișan (LPS Slatina), pierzând cu 3-1 în fața Marei Moca (LPS Constanța). Dora a ajuns, astfel, în barajul pentru accederea pe tablou, unde a fost însă învinsă cu 3-1 de Andreea Băiașu (CSA Steaua București).


În prima parte a zilei, s-au decernat medaliile și în Cupa României la Juniori II. Iată componența podiumurilor de premiere:

Masculin

  1. Rareș Cuesdean – CSA Steaua București
  2. Patrick Anghel – CSS Craiova
  3. Robert Istrate – CSA Steaua București
  4. Luca Oprea – CSA Steaua București

Feminin

  1. Alesia Sferlea – CSM Arad
  2. Cristina Sîngeorzan – CSM Bistrița
  3. Bianca Mei-Roșu – LPS NR Constanța
  4. Andreea Băiașu – CSA Steaua București