Decembrie, luna tenisului de masă la Dumbrăvița

Ultima lună a anului aduce un regal de tenis de masă în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Seria competițiilor de final de an va fi deschisă în următorul weekend (11-12 decembrie), când e programată Cupa „CSC Dumbrăvița Gewo Master EMI-TT”.

„E o competiție organizată la nivelul asociației de amatori din țara noastră, cu sprijinul sponsorului tehnic Gewo, care se desfășoară în mai multe localități din România. Sunt mai multe categorii de vârstă, pornind de la hobby, începători, avansați și până la elite. La ultimele două categorii, deja avem de a face și cu sportivi legitimați la cluburi profesioniste, participanți în ligile naționale. Repartizarea pe aceste categorii se face pe baza unui punctaj pe care îl are fiecare jucător în parte”, a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

Cupa „CSC Dumbrăvița Gewo Master EMI-TT” va constitui și o bună verificare pentru sportivii clubului nostru, pe care îi așteaptă, tot în această lună, competiții din calendarul oficial al Federației Române de Tenis. Săptămâna viitoare, în zilele de marți și miercuri (14-15 decembrie), tot în Sala Polivalentă din Dumbrăvița se va desfășura Cupa României pentru tineret și seniori (individual și dublu). Mai apoi, în perioada 20-21 decembrie, la Buzău, e programat Campionatul Național de tineret (individual și dublu).

La Cupa „CSC Dumbrăvița Gewo Master EMI-TT”, cei mai mici practicanţi ai tenisului de masă vor avea parte de o atenţie specială. „Duminică le vom organiza un turneu separat, pentru a vedea cum reacționează într-o competiție. În plus, vom organiza o festivitate pentru cei mici, în care le vom oferi niște cadouri, de sfârșit de an”, a mai precizat Nicoleta Husar.