Dumbrăvița găzduiește Campionatul Național (echipe și individual) de juniori II

Sala Polivalentă din Dumbrăvița va găzdui a doua întrecere de tenis de masă din calendarul federației de specialitate pe anul 2022. De la finalul acestei săptămâni, până la începutul celei viitoare, în comuna noastră se va desfășura Campionatul Național pe echipe și individual destinat juniorilor II. Vă amintim, la finele lunii ianuarie, Dumbrăvița a fost gazda primei competiții oficiale din acest an, Cupa României pentru Juniori I și II.

Competiția va debuta vineri, 25 februarie, cu întrecerea pe echipe la Juniori II, masculin și feminin, care se va întinde până a doua zi. Apoi, duminică și luni, sunt programate meciurile din întrecerea individuală, atât la băieți, cât și la fete.

În competiția feminină pe echipe, CSC Dumbrăvița va fi reprezentată de trioul Dora Moldovan, Alessia Pauliuc, Alessia Nemeth. În schimb, la masculin, clubul nostru are înscrise trei echipe în concurs:
Echipa I: Vuk Andreevic, Mihai Gherman, Ege Eris;
Echipa II: Alexandru Băican, Alexandru Dehelean, Patrick Picu;
Echipa III: Dragoș Tucuină, Răzvan Popescu, Lucas Nistor, Ian Stoian

„Așteptăm rezultate mai bune poate la individual, din partea fetelor. Dora Moldovan și Alessia Pauliuc sunt sportive mult mai rodate și sunt în ultimul an în care pot participa în categoria Juniorilor II. La ceilalți, așteptăm poate o clasificare pe tabloul principal, în primii 16, însă ei mai au câțiva ani în care sunt eligibili în această categorie. E foarte greu de dat un pronostic, pentru că la acest nivel poți avea o zi foarte bună de joc sau, la fel de bine, o zi foarte slabă, din diverse motive. Dar noi nu căutăm scuze! Sperăm ca toți sportivii noștri să fie în forma lor cea mai bună la ora competiției, ținând cont că, luna viitoare, vor începe și meciurile de ligă”, ne-a declarat antrenoarea secției de tenis de masă din cadrul clubului nostru, Nicoleta Husar.

Dacă în ianuarie, la Cupa României pentru Juniori I și II, accesul spectatorilor nu a fost permis, pe fondul creșterii exponențiale a ratei de infectare cu Sars-Cov-2 din comuna noastră, la întrecerea ce începe în această săptămână, publicul va putea asista la jocuri. „Vom da o oportunitate și spectatorilor, vom amenaja un spațiu pentru ei la intrarea în sală”, ne-a mai transmis Nicoleta Husar.