Echipa feminină luptă pentru promovarea în Divizia A

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru se deplasează în Bănie, pentru manșa tur a barajului de promovare în Divizia A. Mâine, de la ora 10.00, fetele noastre se vor duela cu CS Universitatea Craiova, într-o confruntare pe care antrenoarea Nicoleta Husar o vede deschisă oricărui rezultat.

Meciul de mâine, de la Craiova, îl vom aborda cu o echipă formată din trei fete – Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu și Alesia Pauliuc. Din păcate, nu va putea evolua Dora Moldovan, din cauza unei accidentări la genunchi.

„Meciul se anunță foarte strâns, e deschis oricărui rezultat. Noi ne punem baza în primul rând în Mihaela Ilie, care e cea mai experimentată jucătoare a noastră. Nu vom conta pe Dora Moldovan, care încă de la Campionatul Național de seniori de la București avea genunchiul umflat. Va face un RMN și va fi supusă unui tratament. Nu o vom forța, pentru că vor urma și alte competiții și ne dorim să fie aptă. Așadar, mergem într-o formulă de trei. Dacă fiecare dintre fete ar câștiga câte un meci, ar fi ideal. Dar vom vedea ce va fi la masa de joc!”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

După returul Diviziei B, desfășurat luna trecută la Moinești, echipa noastră a încheiat pe primul loc Seria a II-a, cu 16 puncte. Adversara noastră, CS Universitatea Craiova, s-a clasat pe locul 2 în Seria I, cu 14 puncte. Manșa retur va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 10.00, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița.

În celălalt baraj de promovare se întâlnesc CSM Mediaș și CSM Râmnicu Sărat.