Echipa masculină a debutat cu o înfrângere în Superligă

Componenții echipei noastre de seniori au disputat ieri primul joc din noua ediție a Superligii de tenis de masă. Băieții noștri s-au deplasat la Focșani, unde au pierdut cu 0-3 în fața echipei locale.

În confruntarea cu CSM Focșani 2007, echipa noastră a fost formată din Horia Ursuț, Bogdan Badea, Daniel Moldovan și Bogdan Roman, ultimul cu rol de antrenor-jucător.

Iată rezulatele înregistrate în întâlnirea de ieri, de la Focșani:

Matei Dumitrescu – Horia Ursuț 3-0 (11-9, 11-8, 11-7)

Andrei Tomică – Bogdan Badea 3-0 (11-2, 11-9, 11-6)

Luca Oprea – Daniel Moldovan 3-1 (11-8, 8-11, 11-7, 11-7)

„Nu aș putea face încă o analiză foarte aprofundată, voi mai avea discuții cu ei și în această seară. Adversarii de la Focșani sunt cam de vârsta lor, unii au poate o experiență mai mare pentru că joacă de doi ani în Superligă, dar asta nu scuză înfrângerea. E drept, poți să ai un meci bun iar victoria să aparțină celuilalt. Venim și după cantonament, poate că a fost și o acumulare mai mare de oboseală, dar sunt lucruri cu care ei trebuie să se obișnuiască”, ne-a declarat managerul secției de tenis de masă a clubului nostru, Nicoleta Husar.

Pentru echipa masculină urmează, la mijlocul acestei săptămâni, prima confruntare pe teren propriu din campionat. În etapa a 2-a a Superligii, întâlnim Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, miercuri, 30 august, de la ora 10:30, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița. „Sperăm ca de la acest meci să vedem o creștere, să se descurce mai bine. A fost abia prima etapă, va fi și returul cu echipa din Focșani care va fi la noi acasă anul viitor. Ei trebuie să își intre în ritmul de competiție și să își analizeze toate momentele în care puteau tranșa setul sau meciul de partea lor”, ne-a mai declarat Nicoleta Husar.

Echipa feminină a clubului nostru mai are de așteptat până la debutul în noua ediție a Superligii. Confruntarea cu CSA Steaua București, din prima etapă, a fost amânată la cererea formației din Capitală, care are mai multe jucătoare angrenate în pregătirile lotului național. În această situație sunt și alte grupări din campionat, astfel că mai multe jocuri din primele runde urmează să fie reprogramate.

Foto: Facebook – CSM Focsani 2007 oficial