Emoții mai mari, dar rezultate pe măsura așteptărilor la Sânandrei

Ieri s-a disputat a patra etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș, Cupa Timișului Sânandrei – Gartner Eurotrans 2022. A fost din nou o rundă fructuoasă pentru piloții clubului nostru, încununată cu trei locuri 1 și cu două podiumuri în concursurile pe echipe.

„De data asta, a fost un pic cu noroc. A fost destul de bine, deși un coleg a avut mici probleme tehnice cu un furtun și nu a reușit să încheie prima manșă de concurs. Dar cu punctele strânse în prima manșă și cu victoria mea, am reușit să încheiem pe locul 3 cu echipa. La karting, am mers din nou foarte bine, ne-am clasat pe primele locuri și la electric și la motor”, ne-a declarat Marius Giurisici, managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru.

După cum se știe, în weekend-ul trecut ar fi trebuit să se desfășoare etapa de la Becicherecu Mic, amânată însă pentru luna august din pricina unor lucrări la infrastructura rutieră. Replierea piloților și organizatorilor pentru runda de la Sânandrei nu a fost facilă, după cum ne-a declarat Marius Giurisici: „A fost destul de dificilă această repliere, s-a văzut acest lucru la majoritatea concurenților. Nu a fost cea mai ușoară etapă, nici pentru mine! Dar cu ajutorul greșelilor comise de ceilalți concurenți, am reușit să termin din nou pe primul loc”.

Iată clasările obținute de piloții clubului nostru în a patra rundă a sezonului, ieri, la Sânandrei:

Clasări Auto:

  • Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1 )
  • Nicolae Dragomir (Locul 5 – Clasa 3 )
  • Valentin Nimara (Locul 9 – Clasa 2 )
    CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 3 Echipe Auto

Clasari Karting:

  • Ana-Maria Popescu (Locul 1 – Eco Karting)
  • Rareș Pârvan (Locul 2 – Eco Karting )
  • Deian Marcu (Locul 1 – Karting )
    CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 1 Karting Echipe

Următoarea etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș e programată pentru data de 29 mai, la Lugoj, „o rundă mult așteptată de toată lumea”, așa cum a precizat Marius Giurisici.