Emoții pentru tinerii noștri sportivi, de azi până duminică, la Bistrița

Patru sportivi ai secției de tenis de masă a clubului nostru sunt angrenați, în această săptămână, în două competiții importante, desfășurate la Bistrița. E vorba despre Campionatul Național pe echipe pentru juniori U15, programat azi și mâine, precum și Campionatul Național Individual U15, ce va avea loc de vineri până duminică.

CSC Dumbrăvița îi are în concurs pe Vuk Andrejevic, Patrick Picu, Alexandru Dehelean și Dragoș Tucuină, care au ajuns ieri la Bistrița însoțiți de antrenorul Bogdan Roman.

„Sperăm ca Vuk Andrejevic și Patrick Picu să reușească să treacă de grupe. Ceilalți doi, Dehelean și Tucuină sunt mai mici de vârstă, au 11 ani, dar trebuie să aibă și ei meciuri în picioare, să cunoască adversarii care sunt ceva mai mari decât ei, pentru că îi vor mai întâlni și în alte competiții. E important pentru ei să adune puncte, contează și dacă doar participi. Chiar și dacă pierzi, primești o jumătate de punct. Sperăm să joace cu toții bine, să aibă evoluții bune, să se vadă progresul lor. În primii 3-5 ani de tenis de masă, e vorba mai mult de acumulare și de căpătarea încrederii în jocul lor. Va veni și momentul în care să confirme, să câștige”, a declarat managerul secției de tenis de masă a clubului nostru, Nicoleta Husar.

Echipa noastră va intra în concurs azi, în jurul orei 11.30, când sunt programate să înceapă primele meciuri din fața grupelor. Tot azi, la orele serii, sunt programate barajele de accedere pe tablou, iar meciurile eliminatorii vor începe mâine dimineață.