În runda a 14-a a Ligii a III-a, CSC Dumbrăvița a pierdut în deplasare pe terenul celor de la Șoimii Lipova, o formație ce în acest sezon se luptă pentru promovare. A fost un eșec la limită, după o partidă deschisă, disputată pe un teren, cel din Sânnicolau Mic, îngreunat de bălți.

La pauză scorul a fost alb, ambele grupări irosind situații importante. Gazdele au reușit, însă, să marcheze în partea secundă. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris în minutul 70. După o centrare de pe dreapta a lui Nagy, vârful Ardelean a trimis în plasă cu o lovitură de cap.

Alb-verzii au fost apoi în trei situații foarte aproape de a izbuti egalarea. A fost un gol anulat, o lovitură liberă trimisă peste transversală și o acțiune blocată de portarul advers. Toate aceste ocazii i-au aparținut lui Făgărășanu.

Iată şi cele două formaţii ce s-au înfruntat pe arena din Sânnicolau Mic…

Șoimii (antrenor Flavius Sabău): Iliescu – Nagy, Polgar, Popa, Stoin – Prună (’75, Vlad), Pop, Salhi, Filimon – Paulevici (’90, Ciubăncan), Ardelean (’75, Gavrilă).

Dumbrăvița (antrenor Florin Bătrânu): Popeț – Motreanu, Telescu (cpt.), Podină, Coroiu – Udrea, Jichici (’77, David) – Morariu (’82, Giurgiu), Ferțu (’46, Rus), Ștefan (’77, Pițuc) – Făgărășanu.

În etapa viitoare a eșalonului trei, a 15-a, alb-verzii vor juca acasă. Vineri, 9 aprilie, de la ora 17.00, CSC Dumbrăvița va întâlni pe arena „Ștfean Dobay” gruparea arădeană Progresul Pecica.