Etapă cu peripeții, dar încununată de succese la Surduc

Una dintre cele mai spectaculoase și, totodată, dificile etape din calendarul Campionatului de Automobilism și Karting Timiș s-a desfășurat în weekend-ul trecut. Sâmbătă, pe o vreme superbă de început de toamnă, s-a derulat VTM Traian Vuia – Lac Surduc 2023, concurs în care, în ciuda dificultăților întâmpinate de piloții noștri (și nu numai), rezultatele au fost conform așteptărilor.

„A fost un concurs reușit din punctul nostru de vedere, deși cu multe peripeții și multe abandonuri. Am reușit să câștigăm Clasa 1 și Clasa 2 și locul 1 la echipe. Unui coleg de-al nostru i-a cedat motorul, dar a reușit să efectueze prima manșă de concurs și a rămas cu primul timp, reușind să se impună la Clasa 2. Este un traseu dificil, au fost câteva ieșiri în decor și abandonuri tehnice, fapt ce a îngreunat un pic desfășurarea concursului. Atunci când înainte să iei startul, cel dinaintea ta iese în decor iar altuia i se strică mașina, ți se induce și ție o stare de emoție. În rest a fost soare, spectatori mulți și toată lumea a fost mulțumită”, sunt concluziile căpitanului echipei noastre, Marius Giurisici.

Iată clasările pe podium reușite de echipa CSC Dumbrăvița în etapa din weekend:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Csaba Kovacs (Locul 2 – Clasa 1)

– Elisei Groza (Locul 1 – Clasa 2)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Următoarea etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș e programată pe 23 septembrie, când va avea loc Rally-Kart Giarmata-Pișchia.