Fetele, aproape de fazele eliminatorii, la Cupa României de Juniori II

Sala Polivalentă din Dumbrăvița a găzduit, astăzi, primele meciuri oficiale de tenis de masă din țară în anul 2022. De dimineață, au început confruntările din Cupa României pentru Juniori 2, competiție din care au mai rămas de disputat tururile finale de pe tabloul eliminatoriu. Din păcate, sportivii clubului nostru și-au încheiat participarea de astăzi, dar alții vor intra, de mâine după-amiază, în „focurile” competiției rezervată Juniorilor I.

La feminin, ambele reprezentante ale clubului nostru au încheiat pe locul 2 în faza grupelor, dar au pierdut barajul de accedere pe tabloul eliminatoriu.

În Grupa I, Dora Moldovan a obținut o victorie, 3-0 cu Anna Denes (CSS Sfântu Gheorghe) și a cedat, 1-3, la Andreea Enea (CSM Bistrița). La baraj, sportiva noastră a fost întrecută cu 3-1 de Raisa Răileanu (CSM Buzău).

În Grupa a XV-a, Alessia Pauliuc a obținut două victorii cu 3-0, în fața sportivelor Andreea Kolozsi (LTNM Târgu Secuiesc) și Teodora Boboc (CSM Dorna Vatra Dornei) și a cedat la mare luptă, 2-3, cu Vasilica Sandu (CSM Moinești). În baraj, Alessia a pierdut tot în cinci seturi confruntarea cu Maria Stănescu (SCM Dunărea Giurgiu).

La masculin, toți cei trei sportivi ai clubului nostru s-au oprit în faza grupelor, totalizând o singură victorie.

Succesul a fost obținut de Alexandru Baican, în Grupa I, 3-0 cu Kristof Gelei (CSS Odorheiu Secuiesc). El a pierdut însă celelalte două confruntări, la mare luptă: 1-3 cu Adam Marton (Sepsi Sfântu Gheorghe) și 2-3 cu Ilie Namuleac (CSM Bistrița).

În Grupa a IV-a, Vuk Andrejevic a cedat ambele meciuri cu 0-3, în fața lui Kiss Bence (CSS Odorheiu Secuiesc) și Janis Gligoraș (CSS Târgu Mureș).

În Grupa a XI-a, a evoluat Patrick Picu, el pierzând la limită, 2-3, în fața lui Krisztian Korodi (ACSO Baraolt), și cu 0-3 în fața lui David Hășmășan (CSM Bistrița) și Kristof Urus (CSS Sfântu Gheorghe).

Mâine, vom cunoaște câștigătorii Cupei României la Juniori II, iar după-amiază începe și întrecerea destinată Juniorilor I. La această întrecere, îi avem înscriși, pe tabloul masculin, pe Daniel Moldovan, Bogdan Badea și Fabian Bugarin, în vreme ce la feminin vom fi reprezentați de Dora Moldovan.