Fetele noastre, în fața primelor confruntări din Superligă

Echipa noastră feminină de tenis de masă dispută mâine primele două jocuri din actuala ediție a Superligii. Vom fi gazde pentru CSM Moinești – întâlnire ce începe la ora 12.00, iar apoi pentru CSM Arad – confruntare ce va începe la ora 16.00. Ambele dueluri vor avea loc la Dumbrăvița, în sala de sport a Școlii Gimnaziale.

Meciul prim al zilei, cu CSM Moinești, contează pentru etapa a 5-a a Superligii și se va disputa în devans, la cererea formației din județul Bacău, care de dimineață joacă la Arad, în compania CSM-ului local. Apoi, la orele după-amiezii, CSM Arad va fi și ea prezentă la Dumbrăvița, pentru jocul de campionat aferent etapei a 3-a.

„Sperăm într-un joc bun. Chiar dacă Mihaela Ilie a fost bolnavă în ultimele zile, ne dorim să putem obține victorii în jocurile de mâine. Nu îmi place să spun că sunt jocuri ușoare, fiecare jucătoare trebuie să se mobilizeze și să își asigure victoria în meciurile pe care le joacă. Așadar, sperăm ca toate să reușească prestații bune”, ne-a declarat antrenoarea fetelor noastre, Nicoleta Husar.

Echipa noastră începe abia acum campionatul deoarece programul Superligii a suferit unele modificări care le-au permis componenților lotului național să se pregătească de Campionatul European. Mai trebuie spus că restanța din prima etapă, cu CSA Steaua București, va avea loc în Capitală, la 5 octombrie, dată la care se va derula și confruntarea echipelor masculine de Superligă.

CSC Dumbrăvița, nou-promovată în Superliga feminină de tenis de masă, se bazează pe următoarea echipă: Mihaela Ilie, Andreea Zanfir, Natalia Plokhotnyuk, Teodora Șimon, Dora Moldovan.