Fetele noastre, învinse de vicecampioana României

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru se întoarce învinsă din nordul țării. În etapa a 4-a a Superligii, fetele noastre au evoluat astăzi în deplasare, la CSM Victoria Carei, vicecampioana României, care s-a impus cu 3-0.

Pentru acest joc, clubul nostru a deplasat un lot format din junioarele Dora Moldovan și Teodora Șimon, singura senioară fiind ucraineanca Natalia Plokhotnyuk. Cele trei reprezentante ale noastre și-au pierdut meciurile în fața unor jucătoare cu mare experiență, componente ale lotului național al Ungariei.

„Fetele s-au mai apropiat la 7-8 puncte la fetele de la Carei care joacă la lotul național al Ungariei. Am încercat și noi să «ciupim» un meci, dar a pierdut și Natalia Plokhotnyuk, probabil nu e încă în forma ei cea mai bună. Dar, cum spuneam, cele tinere s-au străduit, dar nu au putut să puncteze. Încă sunt crude, mai au nevoie de un pic de rodaj în Superligă, unde se vede încrederea și siguranța pe mingile bune, pe care te gândești că poți face puncte”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

Iată rezultatele complete ale confruntării de astăzi, de la Carei:

CSM VICTORIA CAREI – CSC DUMBRĂVIȚA 3-0

Helga Dari – Dora Moldovan 3-0 (11-6, 11-7, 11-8)

Dora Madarasz – Natalia Plokhotnyuk 3-0 (11-4, 11-8, 11-9)

Bernadett Balint – Teodora Șimon 3-0 (11-7, 11-3, 11-6)

Urmează joi, 5 octombrie, o dublă întâlnire în deplasare cu CSA Steaua București. Meciul din Superliga masculină va începe la ora 11.00, iar cel din Superliga feminină la 12.00. Fetele vor juca și la finalul săptămânii viitoare, acasă, cu Politehnica Iași. Jocul va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 11.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița.