Fetele obțin al treilea succes în Superligă

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru a reușit o victorie astăzi, 3-0, cu Politehnica Iași, într-un meci disputat în contul etapei a 6-a a Superligii. De această dată, la masa de joc au evoluat doar senioarele, care au reușit să își pună în valoare experiența și să aducă echipei noastre un succes important.

Iată rezultatele complete înregistrate în confruntarea de astăzi, din sala de sport a Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița:

CSC DUMBRĂVIȚA – CS POLITEHNICA IAȘI 3-0

Andreea Zanfir – Vlada Caraulnaia 3-0 (11-6, 11-3, 11-8)

Natalia Plokhotnyuk – Andreea Postudor 3-2 (6-11, 11-8, 12-14, 11-9, 11-7)

Mihaela Ilie – Maria Gaftea 3-1 (11-4, 9-11, 11-8, 11-7)

„Au fost câteva meciuri intense, mai ales cel dintre Natalia și Andreea Postudor. Ambele au avut momente de dominare, cu multe schimburi de mingi. Din fericire, a depășit momentele dificile, mai ales că o cunoștea pe adversara ei, care i-a fost colegă. În rest, fetele au jucat bine. Chiar dacă și Mihaela a pierdut un set, ea mai are tendința să nu aibă răbdare, să încerce să termine mai repede. Adversara ei a fost și ceva mai în vârstă și chiar i-am spus că nu are nevoie să se grăbească. Până la urmă, a făcut ce trebuie și a câștigat și ea. A fost a treia victorie din acest sezon, deocamdată suntem în grafic”, a concluzionat antrenoarea Nicoleta Husar.

Urmează o lună octombrie plină pentru secția de tenis de masă a clubului nostru. La finalul săptămânii viitoare, vom fi prezenți cu o delegație de sportivi la un concurs internațional desfășurat la Osijek, Croația. Apoi, în perioada 27-29 octombrie, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița se va desfășura Cupa României la seniori și tineret. În acele zile, băieții vor mai disputa o întâlnire de Superligă, cu CS Universitatea Craiova, și, de asemenea, se încearcă programarea unei etape și la feminin, unde fetele noastre ar urma să întâlnească CSM Bistrița.