Final de sezon încununat de succes pentru piloții noștri

Punct final în Campionatul de Automobilism și Karting al județului Timiș pe anul 2022. Ultima etapă a sezonului, Speed Trial Timiș 2022,  s-a desfășurat ieri, aproape de Sânandrei, iar piloții noștri au obținut din nou rezultate foarte bune, care le-a consolidat poziția în clasamentele finale.

Concursul s-a desfășurat pe platforma asfaltată de pe Calea Timișorii nr. 4 din Sânandrei (DJ 692) și a oferit celor prezenți momente de suspans.

„A fost un pic de ceață dimineața, cum ne-am obișnuit deja în ultimele zile. Cu toate acestea, etapa s-a desfășurat în condiții foarte bune, ne bucurăm că am încheiat concursul fără nicio problemă tehnică și că ne-am consolidat pozițiile în clasament. Așteptăm în luna ianuarie Gala Campionilor, unde se decernează premiile pentru anul 2022”, ne-a declarat Marius Giurisici, managerul secției de automobilism și karting de la CSC Dumbrăvița.

Iată rezultatele obținute de piloții noștri în etapa a 10-a a campionatului, de ieri, de la Sânandrei:

Auto

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Valentin Nimara (Locul 6 – Clasa 2)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 2 Echipe Auto)

Karting:

– Dominic Pavlov (Locul 2 – Eco Karting)

– Ana-Maria Popescu (Locul 1 – Eco Karting)

– Adrian Negrescu (Locul 1 – Super Sport Karting)

– Deian Marcu (Locul 2 – Karting)

– Matteo Damian (Locul 1 – Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Karting Echipe)

În perioada următoare, vor fi omologate rezultatele și întocmite clasamentele generale finale ale sezonului 2022. Clubul nostru e deja sigur de cel puțin două titluri de campion: la Auto, Clasa 1 prin Marius Giurisici, sigur de încheierea pe primul loc încă dinaintea etapei de ieri, și la Karting, în clasamentul pe echipe.