Grupa 2009-2010 a început cantonamentul

Juniorii din grupa 2009-2010 a clubului nostru, pregătiți de Adrian Ștefan, au intrat, de astăzi, în cantonament. Micii fotbaliști alb-verzi se vor pregăti, până pe 18 ianuarie, la Smida, în județul Cluj, acolo unde au un program foarte bine stabilit, cu două antrenamente zilnice.

Efectuarea acestui stagiu a fost posibilă prin implicarea generoasă a părinților de la această grupă care, împreună cu antrenorul Adrian Ștefan, au considerat oportună această acțiune pentru dezvoltarea copiilor.

Iată cum arată programul unei zile de cantonament:
Ora 8.30: Mic dejun
Ora 10.00: Antrenament
Ora 13.30: Masa de prânz
Ora 14.00: Odihnă
Ora 16.00: Antrenament
Ora 18.00: SPA (relaxare la bazin)
Ora 20.00: Cina
Ora 22.00: Stingerea

Antrenorul Adrian Ștefan are sub comandă, la Smida, 25 de tineri fotbaliști.

„Deja sunt la al patrulea cantonament cu această grupă, deci copiii știu ce înseamnă un cantonament. Pentru ei, e ca un fel de tabără, pentru că îi disciplinează, îi responsabilizează, îi obișnuiește să își facă patul, să respecte regulamentele. Îi ajută mult în educație un astfel de stagiu. Aici comunică mai mult între ei, aici se formează prietenii. Iar copiii sunt chiar foarte ascultători, sunt axați pe fotbal, iubesc fotbalul, astfel că nu am niciun fel de probleme cu ei”, ne-a declarat antrenorul grupei, Adrian Ștefan.