Începe Campionatul Național pentru Juniori I!

Pentru sportivii secției noastre de tenis de masă, urmează o perioadă încărcată, cu competiții legate, departe de casă. Mâine (duminică, 10 aprilie) se va da startul Campionatului Național pentru Juniori I – individual și echipe – care se va desfășura la Sala Polivalentă din București.

Clubul nostru va miza la această competiție pe Daniel Moldovan, Bogdan Badea, Adrian Popescu și Fabian Bugarin (la masculin) și pe Dora Moldovan, Alesia Pauliuc și Victoria Mihailov (la feminin).

Competiția va demara mâine, cu întrecerea pe echipe. La masculin, CSC Dumbrăvița a fost repartizată în Grupa I, alături de CSA Steaua București I, CSS Craiova, CSM Bistrița III și OK Club București I. La feminin, echipa clubului nostru va evolua în Grupa a IV-a, alături de CSM Arad, CSM Mediaș și CSM Buzău.

„La echipe, avem nevoie și de un pic de șansă, pentru că avem și jucători, la a treia mână cel puțin, cu experiență mai redusă. Dacă intră între primele opt, cred că e foarte bine. La individual, mi-aș dori să tindem spre o medalie, pentru că mingea e rotundă și sunt valori apropiate. La dublu masculin, vizăm una, poate chiar două medalii, la fel și la dublu mixt. Iar la fete, cred că dacă reușim să le aducem între primele 16 este ok, pentru că ele mai sunt cadete, deci mai au în față patru ani la Juniori I. Iar la dublu feminin, e mai greu de prevăzut, pentru că se mai formează cupluri cu jucătoare de la alte cluburi și depinde de cât de compatibile sunt jucătoarele”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Întrecerile destinate Juniorilor I vor continua până joi, 14 aprilie. Toți sportivii noștri vor rămâne însă în Capitală, pentru că în perioada 15-17 aprilie se desfășoară, tot în „Polivalenta” bucureșteană, Campionatul Național de seniori (individual). Vor fi înscriși în concurs toți participanții noștri de la Juniori I, plus Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu și Bogdan Roman.

După Campionatele Naționale, echipa feminină a clubului nostru va fi implicată în barajul de promovare al Diviziei B. Vom lupta pentru accederea în al doilea eșalon național cu Universitatea Craiova. Manșa tur e programată pe 20 aprilie, în Bănie, iar returul pe 29 aprilie, la Dumbrăvița.