Început de an cu medalii pentru dumbrăvițeni la Kikinda

Secția noastră de tenis de masă a fost prima din cadrul clubului nostru care și-a reluat activitatea în 2024. Pregătirile au început pe 4 ianuarie, iar în weekend-ul trecut, alb-verzii au bifat primul concurs din acest an, un concurs internațional în Serbia, la Kikinda.

În orașul aflat aproape de granița cu România, ne-au reprezentat 12 sportivi: Dominic Kaposta, Evelin Kaposta, Izabella Deac, Nina Bialis, Alessia Nemeth, Alexandru Dehelean, Marc Silaghi, Matei Silaghi, David Căruntu, Andrei Cardaș, Dragoș Tucuină și Valentin Ilionel.

Cinci dintre reprezentanții noștri au urcat pe podiumul de premiere. Dora Moldovan a obținut locul al 3-lea la categoriile U17 și U19, Alexandru Dehelean s-a clasat tot al treilea la U11 și U13, Dominic Kaposta – pe a treia treaptă a podiumului la U9, iar Valentin Ilionel și Andrei Cardaș s-au ales tot cu medalii de bronz la U11.

Aproape de clasarea pe podium au mai fost Marc Silaghi, Isabella Deac,Nina Bialis și Răzvan Popescu. Au fost acordate două premii speciale, pentru cei mai tineri participanți, sportivilor noștri Evelin Kaposta (5 ani) și David Căruntu (6 ani).

„Pe lângă cei medaliați, am mai fi putut avea cel puțin două clasări pe podium, însă sportivii noștri au pierdut strâns meciurile pentru accederea în semifinală. Și chiar la cei care au urcat pe podium, am fi putut avea cel puțin o prezență în finală. Dar așa se întâmplă la vârstele mici, emoțiile sunt foarte mari, își doresc foarte mult, uneori le iese jocul, dar alteori trebuie să se mulțumească cu cât au obținut”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.