Locul 9 la Câmpulung Muscel pentru micii noștri jucători de tenis de masă

La finalul săptămânii, la Câmpulung Muscel, s-a desfășurat Campionatul Național pe echipe pentru juniori III (9-10 ani). Clubul nostru a fost reprezentat de trei talentați juniori, care au în fața lor perspectiva creșterii și confirmării în competiții: Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu și Luca Nistor. Cei trei au dus echipa noastră pe locul 9 în clasamentul final, un rezultat încurajator pentru ei la început de drum.

Însoțiți la Câmpulung Muscel de antrenoarele Nicoleta Husar și Mihaela Ilie, echipa noastră a câștigat Grupa a VI-a preliminară de o manieră categorică. Dumbrăvițenii au trecut cu 3-0 de LTNM Târgu Secuiesc și tot cu 3-0 de LPS Constanța II. În barajul pentru tabloul principal, echipa noastră s-a impus cu 3-1 în fața echipei Petrolul Ploiești.

În primul tur de pe tablou, echivalent optimilor de finală, sorții le-au hărăzit micuților noștri o echipă foarte puternică, LPS Buzău, în fața căreia au cedat la luptă, 1-3. De altfel, formația buzoiană avea să-și adjudece medalia de bronz, pierzând extrem de strâns în semifinale în fața viitoarei campioane naționale, Stirom București.

„Băieții noștri au pierdut cu scorul de 3-1 impotriva echipei din Buzău, formată din copii care erau mai experimentați si avansați în numărul de ani de joc față de jucătorii noștri. Felicitări băieților noștri, ne punem mari speranțe în ei și cu siguranță va veni și rândul lor să fie pe podium! Felicitări tuturor câștigătorilor”, a transmis după competiție antrenoarea Nicoleta Husar.

Așadar, competiția masculină a fost câștigată de Stirom București, urmată pe locul 2 de FC Argeș Pitești, iar poziția a treia a fost împărțită de LPS Buzău și CSM Cluj. La feminin, învingător a ieșit clubul gazdă, Voința Câmpulung, urmat de LPS Constanța pe 2 și de CSS Slatina și ACSO Viitorul Pantelimon pe 3.