Luptăm pe trei fronturi la Bistrița

Delegația secției noastre de tenis de masă va pleca azi, în cursul după-amiezii, spre Bistrița, localitate ce va găzdui, în mod succesiv, trei competiții din calendarul FRTM, până la finele acestei săptămâni. Vom avea reprezentare în toate aceste întreceri, care se vor desfășura, conform site-ului federației, în următoarea ordine: Top 16 Juniori 1 (miercuri, 16 noiembrie), Campionatul Național Individual de tineret (17-18 noiembrie) și Top 16 Seniori (19 noiembrie).

Așadar, mâine se va desfășura prima competiție la Bistrița, Top 16 Juniori 1, acolo unde vom fi prezenți doar pe tabloul masculin, prin Bogdan Badea și Daniel Moldovan (foto). Cei doi sunt proaspăt medaliați cu bronz la Cupa României de Tineret, desfășurată în weekend-ul trecut, la Dumbrăvița, și speră în rezultate cât mai bune și la această întrecere.

Joi și vineri, tot la Bistrița, va avea loc Campionatul Național Individiual de tineret, unde vor fi întreceri de simplu, dublu și dublu-mixt. Participăm cu Daniel Moldovan, Bogdan Badea, Teodora Simon, Dora Moldovan și Alesia Pauliuc.

Seria de competiții de la Bistrița se va încheia sâmbătă, atunci când e programată competiția Top 16 rezervată seniorilor. Unicul nostru reprezentant va fi Daniel Moldovan.

Acestea sunt și ultimele competiții oficiale la care avem reprezentare, dintre cele înscrise în calendarul intern al Federației Române de Tenis de Masă pentru anul 2022. Activitatea secției noastre va continua însă și luna viitoare, clubul nostru confirmând participarea la un turneu memorial în Serbia, programat în perioada 9-10 decembrie.