În data de 12.06.2021, în zona comunei Nădrag din Timiș, va avea loc pentru a opta oara consecutiv CUPA ROMÂNIEI LA AUTOMOBILISM ACR – VTM TIMIȘ-NĂDRAG 2021, în organizarea Asociației Auto Club Rally Timiș și a Comisiei de Automobilism și Karting din cadrul A.C.R. Timiș. Competiția coordonată de Ladislau Giurisici va fi de genul viteza pe traseu montan, foarte agreat de  sportivii automobiliști și spectatori.

Concursul va începe la ora 10.00 și va consta din 4 manșe, 1 de recunoaștere, 1 de antrenamente cronometrate și 2 manșe de concurs. În funcție de vreme și de numărul de concurenți organizatorii ar putea mării la 6 numărul de manșe. Se anunță o prezenta selecta de sportivi piloți auto și de karting, 35 dintre cei mai cunoscuți sportivi din vestul țării vor lua startul, în frunte cu campionii en-titre, automobiliștii legitimați la CSC Dumbrăvița.

„Am reușit să formăm o echipă puternică pentru acest concurs și cred ca Dumbrăvița este favorita, dar cu siguranță va fi un duel dificil cu echipa Lugoj Rally Team, care se întărește în fiecare etapă tot mai puternic. Echipa CSC-ului încă lucrează la mașini pentru a fi pregătite corespunzător și dorința noastră este să triumfăm la fiecare categorie a evenimentului, să strângem cât mai multe puncte pentru echipă și să obținem cel mai bun timp din concurs. Bineînțeles, viitorul echipei dumbrăvițene, copii de la karting, vor fi și ei puternic angrenați în bătălia <<cu ceasul>> care va începe la ora 10:00 în zona Nădrag. Așteptam dumbrăvițenii s[ ne susțină, deoarece următoarea etapa vom evolua acasă” – a declarat Marius Giurisici, căpitanul echipei CSC Dumbrăvița – Secția de automobilism și karting.

Componența echipei CSC Dumbrăvița: Marius Giurisici (clasa 1 – Honda Civic ), Sergiu Tirla (clasa 3 – BMW E36 ), Daniel Marcu (clasa 3 – BMW E30 ), Gabriel Găman (clasa 2 – Seat Ibiza).

Festivitatea de premiere se va oficia în centrul comunei Nădrag. Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19. Circulația va fi închisă în data de 12.06.2021 între orele 08.00-17.00 pe traseul DJ 681 de la intersecția cu DJ 681B pe o distanta de 3,5 km spre satul Hăuzești.