Sâmbătă dimineață, ACS Dumbrăvița va disputa turul semifinalei superligii feminine cu CSA Steaua București acasă, în Sala Polivalentă de lângă Pădurea Verde. Fetelete pregătite de Nicoleta Husar sunt încrezătoare, dar admit că vedetele din București au prima șansă, mai ales că echipa sprijinită de Consiliul Local Dumbrăvița a terminat sezonul regulat pe locul patru, iar CSA Steaua pe locul 1.

Duelul tenismenelor pentru locul în finală va începe de la ora 10, însă, însă din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul se va desfășura fără spectatori. Dumbrăvița TV va transmite LIVE meciurile pe pagina oficială de facebook a televiziunii online. ACS Dumbrăvița va evolua cu Andreea Zanfir, Mihaela Ilie și Angelica Toma, în timp ce Steaua va sosi la Pădurea Verde cu camioana europeană Bernadette Szőcs, acompaniată de Roxana Istrate și Andreea Hudușan.

În diviziile inferioare, ACS și CSC, cele două cluburi de tenis de masă din Dumbrăvița, sunt angrenate în mai multe competiții oficiale în acest sfârșit de săptămână. Echipa a doua aparținând Asociației Club Sportiv Dumbrăvița va juca vineri, tot în Sala Polivalentă, pentru evitarea retrogradării din Divizia A (locurile 13-16), în timp ce băieții vor lupta sâmbătă pentru a ajunge la barajul de promovare a ligii secunde, pe terenul celor de la CS TTT București.

În Divizia B, fetele de la Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița vor evolua vineri, pe teren propriu, iar adversarele în lupta pentu promovare vor fi componentele echipei CS Victoria Carei! Sâmbătă, băieți de la CSC joacă pentru a prinde un loc în Divizia A, iar adversara va fi CSS Odorheiu Secuiesc II.