Mergem spre Bistrița cu gândul la victorie

Echipa masculină de tenis de masă a clubului nostru reia lupta în Superligă. Băieții noștri vor juca sâmbătă, în deplasare, cu CSM Bistrița, unde vizează o victorie importantă în ecuația menținerii în elita tenisului de masă românesc.

Jocul de la Bistrița va fi abordat de CSC Dumbrăvița în formula deja consacrată: Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Horia Ursuț, Bogdan Roman.

„Inspirația de moment va conta. Vom vedea care va fi forma jucătorilor noștri și mergem la victorie. Băieții își doresc mult un rezultat pozitiv, pentru că și-ar consolida și mai mult șansele de menținere în Superligă. Să sperăm că vor avea câștig de cauză. Noi întotdeauna suntem mai precauți, nu ne place să ne aruncăm cu capul înainte. Preferăm să vorbească rezultatele. Bogdan Badea vine alături de Horia Ursuț direct de la București, pentru că a fost în pregătiri cu lotul național de juniori care pleacă la Campionatul Mondial din Slovenia”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Întâlnirea CSM Bistrița – CSC Dumbrăvița va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 10.00, în sala de tenis de masă „Gheorghe Bozga”.

Următoarele confruntări (și de altfel, ultimele din 2023) în Superligă vor avea loc în data de 8 decembrie, la Dumbrăvița, când se vor afla la masa de joc atât băieții, cât și fetele noastre. De la ora 9.45, la masculin, vom întâlni CS Mioveni, după care, la ora 11.30, fetele vor înfrunta CSM Bistrița.