Micii noștri sportivi merg la Paleta de Argint

Secția noastră de tenis de masă este implicată, în a doua jumătate a acestei săptămâni, la una dintre competițiile tradiționale din calendarul intern.

Paleta de Argint, întrecerea rezervată copiilor cu vârsta de 8-10 ani, se desfășoară la Buzău, cu începere de mâine și până luni inclusiv.

Mâine, vineri și în sâmbătă dimineață vor avea loc concursurile pe echipe, după care vor începe întrecerile individuale.

La masculin, vom fi reprezentați de Dominic Kaposta, David Căruntu, Tudor Herbei și Valentin Valjan, iar la fete le avem pe Izabella Deac (clasată printre favorite), Nina Bialis, Carla Farcaș și Daria Alexe.

„Sperăm să putem, cu un pic de șansă, să atacăm o medalie cu fetițele. Ele sunt cu pregătirea un pic mai avansată față de băieți. Dar așteptăm o mobilizare și din partea băieților, pentru că șanse există, dacă nu vor apărea marile emoții, inerente la copii. Dar, cum spuneam, cele mai mari șanse le avem la fete, însă nu aș vrea să mă hazardez la un pronostic”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.