Micii tenismeni concurează la Paleta de Argint

Secția de tenis de masă a clubului nostru trimite șase mici practicanți de tenis de masă la Buzău unde, pe parcursul acestei săptămâni, se va desfășura tradiționala întrecere Paleta de Argint. Miercuri, joi și vineri va avea loc concursul pe echipe, iar competiția va continua până duminică, cu întrecerile individuale.

Reprezentanții noștri la ediția din acest an a Paletei de Argint sunt Răzvan Popescu, Mark Silaghi, Andrei Cardaș, Isabella Deac, Nina Bialis și Georgia Bocea.

„Cei mai mulți dintre ei sunt la prima participare la Paleta de Argint. În prima fază, ne dorim să vedem dacă pot trece de grupe, să intre pe tablou și să acumuleze punctaj. Așteptări sunt la fete, la Isabella Deac și Nina Bialis, care au avut evoluții bune în ultima perioadă, dar și de la Georgia Bocea, bineînțeles. La băieți, poate așteptările sunt mai mari, îl avem pe Răzvan Popescu, care a mai participat la Paleta de Argint și e clasat în primii 16 la vârsta lui”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Câțiva dintre jucătorii noștri ce vor fi prezenți la Buzău au participat, la finele săptămânii trecute, la Cupa Arad, competiție organizată de Asociația Județeană de Tenis de Masă Arad. Patru dintre copiii noștri au urcat pe podiumul de premiere: Alexandru Dehelean și Nina Bialis au ocupat locul I în concursurile în care au participat, iar Isabella Deac și Patrick Picu s-au clasat pe a treia treaptă a podiumului. Aproape de zona medaliilor a fost și Vuk Andrejevic, care a obținut un loc IV. Au mai participat, din partea CSC Dumbrăvița, Daria Alexe, Matei Silaghi și Mark Silaghi.

„Ne-am dorit să fie o competiție de verificare, pentru a vedea cine a mai evoluat și să ne dăm seama de așteptările pe care le putem avea. Știm că, la vârsta aceasta, cel mai mult contează emoțiile, dar e important ca toți copiii să aibă competiții în picioare, în urma cărora să acumuleze experiență. M-au bucurat rezultatele copiilor noștri la Arad. Alex Dehelean, de pildă, are evoluții tot mai bune și sper ca într-un timp cât mai scurt să îl vedem și la lotul național. E un copil talentat și foarte pasionat, se dăruiește foarte mult tenisului de masă”, a mai precizat Nicoleta Husar.