Motoarele nu se mai turează la Becicherecu Mic, ci la Sânandrei

La finalul săptămânii, e programată o nouă etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș, a patra din acest sezon. Conform calendarului competițional, motoarele ar fi trebuit să se tureze mâine, la Becicherecu Mic. Din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră care se desfășoară chiar pe traseu, concursul a fost amânat pentru luna august, iar organizatorii s-au repliat și au mutat mai repede etapa de la Sânandrei, care va avea loc duminica aceasta.

„Sunt unele probleme cu infrastructura rutieră la Becicherecu Mic, astfel că am putut decala etapa de la Sânandrei, care fusese programată inițial pentru luna septembrie. Ne-a dat pe toți un pic peste cap această schimbare de ultim moment, dar oricum eram pregătiți de etapă”, ne-a explicat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Așadar, provocarea pentru piloții noștri de la acest final de săptămână se numește Cupa Timișului Sânandrei – Gartner Eurotrans 2022. Cu evoluții foarte bune în precedentele trei concursuri desfășurate în această primăvară (Metro 2 Calea Torontalului, Dumbrăvița și Deta), piloții noștri speră la rezultate cât mai bune și în etapa de peste două zile.

„Sânandrei e cel mai de viteză traseu din campionatul nostru. Prin urmare, avem nevoie de mașini cât mai puternice. Ne bazăm pe echipă, să obținem un loc cât mai bun. Personal, sper să ocup din nou prima poziție. Pentru mine, cel mai greu e pe circuitele de viteză, le prefer pe cele mai tehnice. Dar sper să reușesc un concurs cât mai bun și să mă clasez din nou pe primul loc”, ne-a mai spus Marius Giurisici, câștigător la clasa auto în toate cele trei etape desfășurate până acum.

Clubul nostru va fi prezent la Sânandrei cu următorii piloți:

Auto

  • Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic
  • Valentin Nimara / Honda Civic
  • Nicolae Dragomir / Seat Leon

Karting

  • Deian Marcu / Karting
  • Matei Pîrvan / Karting Electric
  • Ana-Maria Popescu / Karting Electric

Concursul se va desfășura duminică, începând cu ora 10, pe platforma asfaltata situata pe DJ 692 – 2 km de la intersecția cu DN 69 spre Sânandrei.