Un punct avans în ierarhia Ligii a III-a are ACS Poli în fața echipei noastre înainte duelului direct, ce se va consemna în runda a 16-a. Alb-violeții ocupă ultima treaptă a podiumului, având 26 de puncte, în timp ce băieții noștri se află pe locul patru, cu 25 de puncte. Așadar, partida de vineri, 16 aprilie, ce se va desfășura pe stadionul „Electrica” din Timișoara, de la ora 17.00, poate produce o rocadă în clasament.

Chiar dacă sunt pe locul trei în clasament, timișorenii au avut până acum un parcurs oscilant în această primăvară, înregistrând trei eșecuri, toate suferite în fața unor trupe din județul Arad: Lipova, Chișineu Criș și Pecica. De la reluarea campionatului, elevii lui Silviu Bălace obținut un singur succes, 1-0 pe terenul ultimei clasate, Fortuna Becicherecu Mic. De asemenea, au mai adunat un punct după remiza albă consemnată în runda trecută, tot în deplasare, pe terenul unei alte codașe, Progresul Ezeriș. Iată și componența formației în partida disputată săptămâna trecută la Caransebeș:

ACS Poli (antrenor Silviu Bălace): Toma – Stoia, Cochințu, Daminuță (cpt.), Popa – Sporin, Dorobanțu (’82, Hitian) – Românu, Mitre, Toboșaru (’53, Chiriac) – Sevici.

În tur, la Dumbrăvița, formația noastră a cedat cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris din penalti de către Claudiu Matiș, jucător transferat între timp la divizionara secundă CSM Reșița.

Florin Bătrânu: „Ne așteaptă o partidă dificilă”

Moralul băieților noștri este unul foarte bun, după victoria obținută în etapa trecută în dauna Progresului Pecica, cu scorul de 2-1, după ce la pauză oaspeții se aflau în avantaj. Înaintea confruntării cu ACS, antrenorul principal al Dumbrăviței, Florin Bătrânu, a declarat: „De când a început săptămâna i-am atenționat pe elevii mei că ne așteaptă o partidă dificilă, pentru că ACS e o echipă care nu întâmplător se află pe locul trei. Vreau să-i felicit pentru întreg parcursul pe care l-au avut până acum, mai ales că antrenor e fostul meu coleg, Silviu Bălace, pe care îl apreciez foarte mult. Face o treabă extraodrinară, în condiții dificile. Dar chiar daca adversarii noștri își desfășoară activitatea în niște condiții foarte grele, ei nu au nimic de pierdut. Vor să se evidențieze și joacă cu entuziasm.  Așa că ne așteaptă o partidă dificilă. Mizez, însă, pe faptul că victoria din etapa trecută, obținută în fața Progresului Pecica, ne-a ajutat să ne deblocăm. Și în precedentele etape am jucat bine, dar am fost ghinioniști. Cu Pecica am avut și rezultatul de partea noastră. Așa că, după victoria de acasă, trebuie acum să consolidăm rezultatul bun și să obținem un nou succes, pentru a ne stabiliza în partea superioară a clasamentului”.