O nouă etapă reușită pentru piloții noștri, pe circuitul din Calea Buziașului

În ultima zi a săptămânii trecute, s-a desfășurat etapa a 9-a a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș – Grand Prix Timișoara-Aninoasa Tim 2022. Pe circuitul amenajat în parcarea de pe strada Siemens, din Calea Buziașului, piloții clubului nostru au avut din nou prestații bune, încununate cu multiple urcări pe podiumul de premiere.

„A fost o etapă bună pentru noi. Am plecat din postura de favoriți, atât la clase cât și la echipe. Dar cu o greșeală de traseu a colegului de echipă Sergiu Tirla, am coborât pe locul 2 în clasamentul pe echipe. În rest, am obținut locuri 1 la karting, podiumuri aproape pe toate secțiunile, iar la drift am luat de asemenea primul loc. A ținut de data aceasta vremea cu noi, spre deosebire de concursul de la Surduc, de acum două săptămâni. Nu a mai plouat, a fost chiar o duminică superbă. A fost o luptă aprigă, deoarece primii cinci concurenți au fost în aceeași secundă, deci doar sutimile au făcut diferența”, ne-a declarat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Iată clasările pe podium bifate în această etapă de piloții de la CSC Dumbrăvița:

Clasari Auto:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Sergiu Tirla (Locul 3 – Clasa 3)

– CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 2 Echipe Auto

Clasari Karting:

– Dominic Pavlov (Locul 3 – Eco Karting)

– Ana-Maria Popescu (Locul 2 – Eco Karting)

– Rareș Pârvan (Locul 1 – Eco Karting)

– Deian Marcu (Locul 1 – Karting)

– Damian Matteo (Locul 3 – Karting)

– Adrian Negrescu (Locul 1 –  Karting Supersport)

– CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 1 Karting Echipe

Clasări Drift:

– Sergiu Tirla (Locul 1 – Drift)

Cel mai probabil, aceasta a fost și ultima etapă a sezonului 2022 a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Vom reveni cu acest subiect în momentul în care va exista o decizie finală din partea organizatorilor.