Obiectiv îndeplinit la Surduc, în ciuda impedimentelor tehnice și meteorologice

Piloții clubului nostru au înregistrat un nou succes la finalul săptămânii trecute, într-unul dintre cele mai spectaculoase evenimente automobilistice ale anului. Patru clasări pe podium și locul 1 pe echipe au obținut piloții noștri la Cupa VTM Traian Vuia – lac Surduc 2022, o cursă în care vremea capricioasă și-a spus cuvântul. Tocmai din acest motiv, la karting s-a efectuat o singură manșă, concursul fiind apoi anulat din cauza ploii.

Pentru căpitanul și managerul echipei noastre, Marius Giurisici, au fost emoții suplimentare legate de mașină. „A fost bine per total, ne-am atins cu toții obiectivele. A fost cu unele emoții, într-adevăr, pentru că am fost nevoit să abandonez în prima manșă, din cauza unor probleme tehnice la mașină, având și o cutie de viteze nouă cu care încă nu m-am obișnuit. Dar am reușit să trag tare și să obțin locul 1 în a doua manșă, în ciuda vremii, pentru că a început să și plouă. Cum spuneam, într-un final a ieșit bine”, ne-a declarat Giurisici.

Iată clasările obținute de piloții noștri la clasa auto:

– Marius Giurisici (locul 1 – clasa 1)

– Darius Vîlsan (locul 2 – clasa 3)

– Adrian Minea (locul 3 – clasa 3)

– Marcel Găman (locul 2 – clasa 2)

– CSC Dumbrăvița – Locul 1 pe echipe

Urmează reluarea Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Pe 2 octombrie, la Timișoara, e programată următoarea etapă, în parcarea de la Continental – Buziașului.