Participăm cu un număr important de piloți la Cupa României de la Fârdea

Piloții clubului nostru vor participa în număr mare la primul eveniment automobilistic al lunii iunie, Cupa României la Automobilism VTM Timiș-Fârdea 2022. Concursul de viteză pe traseu montan se va desfășura pe DJ 681 Fârdea – Nădrag, pe o distanțăde 3 kilometri.

Evenimentul va începe mâine dimineață, la ora 8:00, când se deschide parcul tehnic, iar până la ora 9:15 va avea loc verificarea tehnică şi administrativă a maşinilor înscrise, transmit organizatorii.

Primul concurent va pleca de la start la ora ora 10:01. Vor fi patru manșe: una de recunoaștere, una de antrenament cronometrat și două de concurs.

La ora 14:00, maşinile de raliu vor defila prin Fârdea, apoi, de la 14:15, vor fi expuse pentru public.

„E o competiție separată de campionatul obișnuit, dar cu siguranță e cea mai dificilă întrecere din acest an. Traseul e pe acel drum județean, prin pădure, dintre Nădrag și Fârdea, deci va fi cât se poate de interesant. Am așteptări mari, îmi doresc să ne clasăm pe primul loc la toate clasele și cu echipele. De data asta, chiar am format niște echipe de nivel național! Cred că doar printr-o conjunctură nefavorabilă am putea să pierdem ceva. Sunt ceva emoții, pentru că se anunță ploi în zonă, de pe la 1:00 noaptea, până spre dimineață, la 4:00-5:00. Dar cred că până la startul concursului carosabilul va fi uscat, pentru că mâine va fi soare toată ziua”, ne-a transmis managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Iată piloții cu care ne prezentăm mâine, la Cupa României:

Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic

– Daniel Marcu / BMW E30

– Sergiu Tirla / BMW E36

– Gabriel Găman / Seat Ibiza

– Darius Vilsan / BMW E30

Echipa Karting:

– Deian Marcu / Karting

– Rareș Pârvan / Karting Electric

– Ana-Maria Popescu / Karting Electric

– Matteo Damian / Karting

– Adrian Negrescu / Karting SuperSport