Participare tot mai numeroasă la Dumbrăvița Championships Trophy

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale tenisului de masă dumbrăvițean va avea loc la finele acestei săptămâni. Dumbrăvița Championships Trophy, turneul internațional dedicat copiilor și juniorilor, organizat și cu sprijinul clubului nostru, a ajuns la cea de-a treia ediție iar numărul participanților confirmați e mai mare ca niciodată.

Aproximativ 265 de jucători de tenis de masă din cinci țări se vor întrece, de vineri până duminică, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Au confirmat participarea sportivi din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria și Italia. Principalul organizator al întrecerii, Nicoleta Husar, managerul secției de tenis de masă a clubului nostru, spune că numărul participanților crește de la o ediție la alta, iar în anii viitori turneul de la Dumbrăvița ar putea fi inclus în calendarul internațional.

„Avem deja făcut programul, sunt 265 de participanți din mai multe țări. Așteptăm să vedem, la fiecare categorie de vârstă, cum vor evolua copiii noștri, pentru că ne vin jucători din alte părți, care sunt la un nivel bun. E o șansă pentru ei să își vadă nivelul de pregătire. Suntem la a treia ediție și se vede că numărul participanților e în creștere. Pe viitor, am putea cataloga acest turneu ca un contender și să intre în calendarul federației internaționale, dar aici trebuie să ne ajute și Federația Română de Tenis de Masă. Să sperăm ca la edițiile viitoare să reușim acest lucru. Dar ne bucurăm de participarea numeroasă, probabil că de data aceasta s-a potrivit mai bine turneul nostru cu calendarul internațional, mulți jucători au fost liberi și au avut posibilitatea să accepte invitația noastră”, a declarat Nicoleta Husar.

Și clubul nostru va fi puternic reprezentat la turneul internațional din weekend. Nu mai puțin de 34 de copii și juniori de la CSC Dumbrăvița vor fi la masa de joc, urmând să concureze la cinci categorii de vârstă. Iată-i pe toți reprezentanții noștri:

Masculin

U9: Dominik Kaposta;

U11: Alexandru Dehelean, Levi Lup, Andrei Cardaș, Marc Silaghi, Răzvan Popescu;

U13: Dragoș Tucuină, Simion Nistorescu, Raul Dulca, Alexandru Cardaș, Matei Silaghi;

U15: Andrei Mnerie, Patrick Picu, Vuk Andrejevic;

U17: Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Adrian Popescu, Ștefan Ardelean

Feminin

U9: Miruna Cîrnu, Eva Stiopei, Giorgia Bocea, Carla Farcaș, Izabela Deac, Alina Ciobanu, Daria Alexe, Nina Bialis, Ștefania Ciceu;

U11: Lara Pokker, Silvia Florescu, Alessia Nemeth;

U17: Alessia Pauliuc, Oana Stănușilă, Dora Moldovan, Teodora Șimon.

Competiția internațională Dumbrăvița Championships Trophy va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023. Organizatorii evenimentului sunt CSC Dumbrăvița, ACS Dumbrăvița, Primăria Dumbrăvița și Consiliul Județean Timiș. Competiția va avea programate întreceri pe echipe și la individual, masculin și feminin, pentru șase categorii de vârstă: U9, U11, U13, U15, U17 și U19. Intrarea spectatorilor la Sala Polivalentă din Dumbrăvița va fi liberă.