Tribunele arhipline ale arenei Ștefan Dobay au așteptat un rezultat pozitiv în prima partidă de Liga a 2-a organizată în Dumbrăvița. În a doua etapă a sezonului, antrenorul Cosmin Stan, a ales să întâmpine echipa oaspete, Unirea Dej, cu o singură modificare în primul 11 față de cel victorios din partida cu Târgu Jiu, David Popa în locul accidentatului Ghinescu. În fapt problemele medicale au pus în mari dificultăți staff-ului nostru la această primă întâlnire cu suporterii dumbrăvițeni, veniți în număr de peste 600.

Cosmin Stan a început partida în formula: Trifon – Bura-Koț, Zurbagiu (c), C. Toma – T. Bodri, Olaru, Tănase, Grancea, L. Bodri – Simon, Popa.

După un start de meci timorat pentru jucătorii noștri, controlat de echipa oaspete, primul gol a venit în minutul 13. Angelo Cocian execută perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, la vinclul din stânga porții, fără șanse pentru Trifon. Până la pauză ocaziile sunt împărțite, dar mai periculoase sunt cele ale echipei oaspete, care controlează jocul. La cabine se intră cu scorul de 0-1.

Stan efectuează deja de la pauză 3 schimbări: intră Bain, Curea și Ungureanu, iar în locul lor ies Olaru, Grancea și Popa, se simte o prospețime în joc, iar alb-verzii încep să pună probleme mai mare defensivei oaspete. În minutul 79, antrenorul nostru face o dublă schimbare, ies L. Bodri și Tănase, în locul lor intră Grigoriu și Pașcalău.

În minutul 81, Simon centrează de pe partea dreaptă până dincolo de careu, unde nou-intratul Grigoriu preia și egalează printr-un șut în dreapta portarului, spre extazul tribunelor.

Lipsa de experiență a gazdelor își pune imediat amprenta pe scor, căci imediat după repunerea balonui de la mijlocul terenului dejenii preiau controlul pe tabelă prin golul lui Greu, venit după un atac pozițional în care alb-verzii au fost complet visători.

Până la final dumbrăvițenii continuă cursa pentru egalare, dar fără ocazii periculoase, iar partida se încheie cu victoria echipei mai închegate, Unirea Dej.

Declarațiile antrenorului nostru, la finalul partidei:

Astfel, cu 3 puncte după primele 2 etape, alb-verzii se pregătesc de prima deplasare în zona capitalei, la Concordia Chiajna.

CSC Dumbrăvița – Unirea Dej 1-2 (Grigoriu 81 / Cocian 13, Greu 82)

CSC Dumbrăvița: Trifon – Bura-Koț, Zurbagiu (c), C. Toma – T. Bodri, Olaru (45 Bain), Tănase (79, Grigoriu), Grancea (45, Curea), L. Bodri (79, Pașcalău) – Simon, Popa (45′, Ungureanu). Rezerve: Miklos, Amariei, Ilan, Sabău.