Piloții de la CSC Dumbrăvița rămân neînvinși la jumătatea sezonului

A 5-a etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș, desfășurată astăzi, a fost una presărată cu surprize, dar în care piloții noștri s-au impus din nou în ierarhia echipelor.

Noua etapă introdusă din acest sezon, Grand Tour Pișchia, a presupus patru probe de viteză, în care timpii s-au acumulat, astfel că rezultatele neașteptate nu au lipsit.

Căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici, a fost depășit la 19 sutimi de secundă în întrecerea de la Clasa 1 de Andrei Moldovan. De această dată însă, echipa și-a dovedit forța și a menținut parcursul perfect pentru CSC Dumbrăvița din acest sezon.

„A fost o etapă dificilă, o etapă nouă, care a adus multe surprize. Echipa noastră a avut multe clasări pe locul 1 și locul 2, am avut și în afara podiumului și am reușit astfel să rămânem neînvinși în acest sezon, atât la Auto, cât și la Karting, la jumătatea campionatului. Traseele au fost de mare viteză, iar vremea frumoasă de azi a ajutat ca acest concurs să se desfășoare în condiții excepționale. S-a strâns lumea, ca de obicei copiii au fost cei mai numeroși la probele 1 și 2, de la Bencec. Iar la celelalte două probe, a venit și mai mult public dinspre Timișoara. Drumul acela dintre Pișchia și Bencec e proaspăt asfaltat, de cel mult un an, deci au fost condiții perfecte. Iar la Clasa 1, unde am concurat și eu, bătălia s-a strâns la 19 sutimi în favoarea lui Andrei Moldovan”, a declarat, după concurs, Marius Giurisici.

Iată clasările pe podium reușite de piloții noștri azi, în etapa de la Pișchia:

Clasări Auto:

– Marius Giurisici (Locul 2 – Clasa 1)

– Darius Stepan (Locul 1 – Clasa 3 și cel mai bun timp din concurs)

– Sorin Mihoc (Locul 1 – Clasa 2)

– Ștefania Cicu (Locul 2 – Clasa Feminin)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Clasări Karting:

– Ianis Morariu (Locul 1 – Eco Karting)

– Yannis Muraru (Locul 1 – Kids Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 – Echipe Karting)

Următoarea etapă, VTM Timiș-Nădrag, va avea loc peste două săptămâni, pe 13 iulie.